Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj.ML636 napsal:Podle mého zbytečné... Za jízdy hučí mašina, vlak, okolní vlaky, za stání na nádraží hlášení, případně trafo nebo statický měnič, při stání na širé trati to samé. Jen ať je trať co nejstabilnější.![]()
Pokud tam někdo mermomocí nějaké ruchy chce, tak si trasu hráče může ozvučit sám přímo v aktivitě, kdy zvuky s hláškami nebo ruchy jsou jako servisní vozidla. Takovou aktivitu měl v pradávných dobách jeden nadšenec do MSTS v aktivitě z Poštorné do Mikulova, kde nasimuloval neexistující nádražní rozhlas konkrétně pro tento vlak v aktivitě. A fungovalo to. Jen ještě nebyl BIN a MSTS rád padal kvůli velké zátěži.Burky napsal:Mno ono by to stačilo někde na lokálce v zastávkách tam prdnout ty zvuky.....tam klidně kokrhel muže vřískat o sto šest.Jenže co na to řeknou lidi kteří přímo nesnášejí ono vřískání.Pokud někomu kokrhel vříská celou noc pod okny, tak asi nadšený nebude![]()
Burky napsal:Mno ono by to stačilo někde na lokálce v zastávkách tam prdnout ty zvuky.....tam klidně kokrhel muže vřískat o sto šest.Jenže co na to řeknou lidi kteří přímo nesnášejí ono vřískání.Pokud někomu kokrhel vříská celou noc pod okny, tak asi nadšený nebude![]()
He he, ve Dvoukolejce je taky, ale je to aspoň spestření, když si človek veme, že potkává auta bez zvuků (mimochodem, ty taky byly v nějaké zahraniční trati, ale jen u přejezdu), no ona je ta krajina MSTS vůbec taková zvláštní. Bohužel, je to hold stařičký simulátor. Nadruhou stranu, když si vzpomenu na velmi stařičký vlakový simulátor EN 57, to byla teprv "krajina".Vrbam napsal:Maďaři měli v tratích štěkání psa, byla to velmi krátká smyčka a působilo to dost kýčovitě. v podstatě to štěkání bylo neustále pořád dokola.
V dobách ČSD byly spuštěny závory řadu minut a většina "šetřílků" vypínala motor.Dan J. napsal:.. když si človek veme, že potkává auta bez zvuků (mimochodem, ty taky byly v nějaké zahraniční trati, ale jen u přejezdu),
Michal napsal:Já mám pocit, že to nebylo ani tak o "šetřílcích", ale bylo to dané vyhláškou.
Vrbam napsal:Co vyhláškou, ale už jsi viděl ty stařičký škodovky, jak dopadnou když je necháš 10 minut stát na volnoběh?Michal napsal:Já mám pocit, že to nebylo ani tak o "šetřílcích", ale bylo to dané vyhláškou.