Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Klokan 35 napsal:
Milan Vašata napsal:
Zdravím,
nainstaloval jsem aktualizaci 24, ale když otevřu Train Store, stále vidím, že mám aktualizaci 23. Zkusil jsem znovu a stále stejně.

Pravděpodobně jsi to naistaloval v této podobě : C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator takže smaž u Program Files toto:(x86). A naistaluj znovu.

Ano, nainstaloval jsem to tak, ale díky tvé radě je vše OK, trať se nainstalovala a otevřela bez problémů. Děkuji
Milan

Zdravím, aktualizoval som najnovšiu verziu a teraz opravujem aktivity.

Chcem sa spýtať, či je v poriadku jednokoľajný úsek pred Ústí nad Orlicí viď screen.

6dd9fb17f93f731e0309a8c2419ce377.png

Naposled editoval moderátor:
Ano, aktuální podoba při přestavbě stanice, Martin nám to trochu zavařil, aktivity se tudy blbě opravují, ale co už aspoň nějaká změna.

poison napsal:
Ano, aktuální podoba při přestavbě stanice, Martin nám to trochu zavařil, aktivity se tudy blbě opravují, ale co už aspoň nějaká změna.
No dle mne zbytečná komplikace. Mimochodem, tama jezdím každý týden a jezdí se po obou kolejích. Ach jo a je z toho jednokolejnka a jak známo pokud tama budu propoštět víc vlaků, tak MSTS se ne vždy chová korektně. Teď zrovna opravuji Hutník, tak uvidím jak to půjde.
Dan

Ja to teraz opravujem tak snáď to bude potom funkčené. Ono aj tak vlaky, ktoré tým miestom prechádzajú majú poškodenú trasu, takže už viem na ktoré si treba dať pozor. Teraz som tam zrovna nechal stáť rýchlik na vchode, nechce sa mi s tým vôbec kašlať.

Ano ja to chapem, iba nevidim suvyslost medzi msts a program files x86. Zlepsi to chod msts alebo nieco podobne?

Musíš všechny traffic vlaky, který jedou proti hráči z toho místa vyhodit a nechat je jen před Ústí, odstavený soupravy z Ústí jsem z aktivit rovnou smazal.

Po otevření editoru se o mne pokusily mrákoty, všechny trasy mezi Třebovou a Prahou jsou poškozené, navíc nesedí některé názvy nákladních kolejí, kde jsem měl dovézt vlak, tak to je výzva, jestli toto opravím, tak si du tát za odměnu štamprlu slivovice.:D

Tak slivovice nebude, aktivita Hutníku je v koši. V Ústí byla zápletka, křížování a teď co je tam jedna kolej se to celé pomrvilo, takže na opravu kašlu.
Dan

Zkusil jsem to a hra při načtení pohledu z lokomotivy v Praze okamžitě spadne, navíc při výběru zimy to hlásí že chybí nějaké textury. Pak jsem zkusil načíst Zábřeh v létě a tam už se to načetlo normálně. Ale Prahu už nespustím vždy to ihned spadne, nechápu proč.

Treba na novo dať sound.cfg :) je to základný ukon u msts ked aj 5x by si mal daný subor prepísať ...

Delay napsal:
Ano ja to chapem, iba nevidim suvyslost medzi msts a program files x86. Zlepsi to chod msts alebo nieco podobne?
Souvislost není s MSTS ale operačním systémem. Do Win XP bylo vše v Program Files, ale od Vist výše v 64 bitových systémech se 32 bitové programy instalují do Program Files (x86).
Netřeba na tím víc bádat. Určitě to nezlepšuje chod MSTS :)

Zbyněk Šemora napsal:
...ale od Vist výše v 64 bitových systémech se 32 bitové programy instalují do Program Files (x86).

Zbyňku, já tedy nevím, ale já osobně mám jak Program Files, tak i Program Files (x86). A 32 bitové programy se intalují auto do Program Files.
Mirek

Ahoj Martine, Zdravím všechny členy.
Potřeboval bych vaší radu.
Nainstaloval jsem si aktualizaci číslo 24, ale.. Zkontroloval jsem složku, zda se to nainstalovalo správně. Vše OK. Tak jsem spustil MSTS, vybral volnou jízdu, mojí soupravu a spustil hru.
Když mě to hodilo do kabiny v Ústí nad Labem, tak se to seklo a pochvilce vyhodilo na plochu ze hry bez chybové hlášky. Tak jsem odstranil aktivity, které byli už v základním instalačním balíku, všechny staré vlakové trasy. Vytvořil jsem si svou trasu a jednoduchou aktivitu z Ústí nad Labem do Mostu.
Spustil MSTS, ale stejně, mě to hned z MSTS vyhodilo na plochu bez chybové hlášky.
MSTS pouštím přes správce.

Nevíte někdo čím by to mohlo být? Já už se s tím patlám skoro 5hodin, reinstalace MSTS a následně i PC..

Děkuji za rady a pomoc všem.

Aktualizace soubor soundcfg.dat neobsahovala, aktualizaci jsem si rozbalil nejprve bokem, odstranil všechny aktivity a consist a pak teprve jsem instaloval do MSTS, takže kdo měl upraven tento soubor před aktualizací, tak se mu nic nemohlo přepsat. Jak to tady čtu, jdu zkusit projet Prahu.
Dan

Ešte ma napadlo či ste mali pred aktualizaciu, pokial používate train store vrátene všetko zpeť. Train Store totiž pri presune berie aj TSektion.dat ktorý ja hlavnou v složke Routes. Dokonca pokial nemate vratene všetko speť tak neviete ani unpackovať aktivitu, lebo nevie nájsť daný súbor. ked už ani toto nie tak neviem. ja som si skusil aktivitu zo ZA do LM a uplne v pohode.

Miky945 napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
...ale od Vist výše v 64 bitových systémech se 32 bitové programy instalují do Program Files (x86).

Zbyňku, já tedy nevím, ale já osobně mám jak Program Files, tak i Program Files (x86). A 32 bitové programy se intalují auto do Program Files.
Mirek
Moje Visty 64 Sedmičky 64 to tedy instalují automaticky naruby :) Do Program Files jen 64bitové programy. Asi mi prodali nějaký zmetek nebo co :)

Back
Nahoře