Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Delay napsal:Aj pri aktivite to bude ok neboj saa dokonca som aj stretol jedno vozovú električku
čiže Martin "nelhal"
![]()
ML636 napsal:Můžu se zeptat, jak dlouho přibližně čekáš v editoru na naskočení okna s tratí 321? Mně odmítá startovat. Tak nevím jestli to hce extrémní délku čekání, nebo mám začít hledat chyby.
A takto přicházejí básnící o iluze. A díky podobných větám se stává čím dál větší část tvorby mnohých z nás neveřejnou.Janků napsal:...., ale je také Tvou povinností si je podepsat. Pokud to neuděláš, tak máš hold smůlu. Nic bych nemazal a schválně to dal do mapy jako daň za to, že si se nepodepsal.
Je to věc každého modeláře, jestli bude model veřejný a nebo ne.JiříkTK napsal:se stává čím dál větší část tvorby mnohých z nás neveřejnou.
A proto se čím dál větší část tvorby stává neveřejnouJanků napsal:Je to věc každého modeláře, jestli bude model veřejný a nebo ne.JiříkTK napsal:se stává čím dál větší část tvorby mnohých z nás neveřejnou.
Já jsem také pro. Například založit vlákno, které modely jsou zakázány a nesmí se používat, aby pak nedocházelo k zbytečným nedorozuměním.Stavitelxx napsal:...., takže prosím o kompletní seznam Tvých modelů, které nesmím použít.
Nechtěl by si Mikuldo přece jen přimhouřit oko?mikulda napsal:Uplynuly dva týdny a stále jsem neobdržel žádost nebo dotaz na použití mých modelů v trati 321, takže tímto žádám o odstranění níže uvedených modelů z projetku Trať 321:
chomutov_prechod.s
chomutov_st1.s
perony_chomutov.s
trebusice_budova.s
Dále si nepřeji, aby další mé modely byly použity v dalších akutalizacích projektu Trať 321.
Především by asi měli své modely rozesílat sami autoři modelů. Pak by se nestalo například to, že si stáhnu Mikuldovu trať 130, přečtu si soubor _credits.txt a tam vidím toto, cituji:Zbyněk Šemora napsal:.... když mu někdo pošle model ...