Pikku napsal:
...
Ano, readme se nečtou. Čas je vzácný, soubor _credits.txt má celých 115 slov
...
Pikku, mě by ani ve snu nenapadlo, že po nainstalování nějaké tratě si musím nejprve vyhledat nějaký neznámý soubor
_credits.txt Copak já Moravák v Českých zemích se znalostí jen Ruského jazyka vím, co to znamená ?
A před spuštěním jej celý přečíst. To snad opravdu nemyslí nikdo vážně, že každý uživatel je povinný preventivně pootvírat v adresářích veškeré soubory txt. Co kdyby tam něco bylo.
Mám návrh. Tato důležitá sdělení bych dal namísto obrázku, když se načítá trať při spouštění v MSTS.
Ale vůbec nejlepší je po kliknutí na odkaz ke stažení spustit nějaké video, které nepůjde přeskočit ani zrychlit, kde bude sděleno vše ohledně autorských práv. A bude klídek a nikdo se nebude moci vymlouvat, kromě těch, co si věci do MSTS obstarávají jiným způsobem, ale bude hned jasné, že takovým se nemá poskytovat technická podpora zde.
A ještě dovětek. Také jsem vyďobával cizí tratě. Nejprve 024 od PaV, později Čáslav - Třemošnice, ale autorům jsem napsal o svolení, protože bylo jasné, že tam modely jsou jejich. (readme jsem také nečetl, protože jsem tenkrát nevěděl, co to znamená) Vyďobanou Tišnovku jsem dostal od Lubomíra.
Ale sypu si popel na hlavu a nevím, jestli mi to Martin odpustí. Jak teď opravdu nestíhám, tak nebyl čas dělat cedulky zastávek, tak jsem je vyďobal z 321. A ty určitě psal Martin sám. A nějaké cedulky jsem vyďobal z Luhačovické trati. Přiznání je doufám polehčující okolnost.
Ale kdybych tohle neudělal, tak 100% například na zastávce Záhlinice máte název Záhnilice, jako ještě donedávna byly označeny i koleje.