Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Představa jízdy třeba s Brněnským Drakem s Plzně do Brna. V MSTS/OR se taky rád svezu po staré trati s nějakým vlakem, který už nejezdí, aktivity od Pepy z Nuslí nebo Alcaponeho jsou v tomhle super.
Ahoj.Súhlasím s Martinomdoba ide dopredu. Vyhádzať AMD procesory a upratať si PC. Správne nastaviť MSTS a všetko pojde ako ma.
Ahoj.Ty LP modely nákladních vozů, o kterých píšeš Dane, se dají použít jen na vzdálenějších kolejích, kde je i používám. Ale pokud jedu kolem LP vozů blíž, je to hrůza na pohled.
To mě Martin přivezl osobně. Zničeho nic se loni "zjevil" v mé prodejně, já jen zíral, kde se tady vzal. Měl nějakou vinařskou dovolenou. Takže úkoly do budoucna rozdělil. On novou trať a já starou. Už jen k tomu najít sílu a motivaci. Ještě jsem se ani nedíval, jestli k tomu mám někde podklady.![]()
Ahoj.
Nezlob se, ale fakt nejsem začátečník a nevýkonným PC to určitě nebude, u 321 je problém s vysokým počtem objektů na čtverec avysokopolygonovými statickými modely a za tím si stojím.
Když se Martine zjevíš, vždy Tě rád uvidím.

...a dneska mám taky volno, ach jo, co já budu dělat!![]()
To je dosť neobjektívny názor, ako u fanúšikov - Sparta alebo Slávia ...Súhlasím s Martinomdoba ide dopredu. Vyhádzať AMD procesory ...
- len toto je dôležité.... a upratať si PC. Správne nastaviť MSTS a všetko pojde ako ma.
Češeš dvojnohú alebo štvornohú kočku? Ja zvyknem mať väčší pôžitok z česania dvojnohej... česání kočky ...