Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Můžu mít smělý dotaz, zda do následující aktualizace bude zahrnuta i oprava osazení návěstidel v trati Praha-Beroun (tj. bez návěstních upozorňovadel "(předvěst a) návěstidlo na opačné straně" v úsecích bábobloku?;)

Největší aktualizace vůbec? :D
Já Ti Pepo nechci kazit radost, ale Cheb v této aktualizaci nebude.
Původní plán z roku 2015 byl, že v aktualizaci 27 bude dokončený úsek do Zvolena a do Vídně a to je vše.
Tratě směrem do Plzně a do Chebu mám nadplán připravené pro další aktualizace.
A jestli se chceš zeptat, proč to nevydám všechno najednou, rovnou i odpovím, že hlavní důvody jsou dva.
Za prvé potřebuju ještě nějaké modely pro tyto nové úseky, bez kterých to prostě vydat nejde a za druhé už v roce 2015 byly vytvořeny mapy pro aktualizaci 27 a já nebudu autora map zase otravovat, aby mapy předělával, proto úseky v aktualizaci 27 budou podle původního plánu.
Pak mám ještě jisté "stavební" důvody, které tady říkat nebudu...

Ale netvrdím, že aktualizace 28 bude zase až za rok, snad bude mnohem dřív, no zkrátka až někdo vytvoří potřebné modely......takže možná až za dva roky :D:p

Ahoj Martine, až budeš dodělávat zbytečky do nadcházející aktualizace, zvaž případně výměnu/vymazání pevných concistů v Praze na Smíchově. Jsou tam "staré" BMZ, které již jsou v Najbrtu, ale co hlavně, už se tam žádné soupravy neodstavují ve skutečnosti. To už by tam bylo realističtější šoupnout Jančuru, i když ten má vozy na Severním nádraží.
Díky, Marek

Jé, no jo. Jsem se přepsal, neuvědomil jsem si to. ALe je vidět, že jsi pochopil, jak jsem to myslel a to je nejdůležitější ;)

Společné nádraží je to v sešiťáku pro nádražáky, pro cestující obecenstvo je uvedeno to severní nástupiště a nověji také Praha-Smíchov Na Knížecí.

Od nového GVD budou zastavovat motoráky ne na Knížecí ale na na Smíchově spo. nádraži, tam kde teď má základnu Regiojet. na 3 a 5 koleji vyrostly provizorní perony, opravuje se podloží apod.

Polo, pořád je to ve stejném areálu. Nově byla zprovozněna šturcovka u plotu, aby to neměli substráti z autobusáku daleko pěšky.

Tak nastal ten krásný den, kdy jsem se dočkal estakády v Ústí nad Orlicí :)
Sice jsem chtěl ještě model viaduktu u Mošnova, ale potřebuju dělat další činnosti v Trati 321 a to odkládání exportu aktualizace mě blokuje, takže si ten poslední požadovaný model odpustím a aktualizace by mohla vyjít........no řekněme třeba 1.12. :)

usti.jpg

Back
Nahoře