Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslím, že má meinhard na mysli k nové verzi tratě 321 a ty jsou na herohero, za poplatek.Určite na tomto fóre v príslušnej sekcii.
Dobré ráno všem!
Jak se dostanu k aktivitám?
Přeji krásný víkend!
Meinhard

Kdepak, nechybí. TSRE5 nemumí mnohá návěstidla zobrazit. Ve hře je to už OK. Nebo si to otevři v MSTS editoru, tam to návěstidlo bude kompletní. Mě to také štve, když v TSRE5 nevidím všechno.chýbajúce návestidlo
Obrázok z original trate akt29 ako dokaz.Ďakujem za radu,pomohla.To, že je vidět jen stožár návěstidla a nevidíte návěstní desku, to způsobuje změna skriptu návstidel ve složce s tratí. Máte li osazená návěstidla a pak změníte skript, u kolidujících návěstidel se objeví ve hře toto. Je potřeba ho přeosadit pod novým skriptem. Vím to z vlastní zkušenosti při změně skriptu v trati 086.
Tak doufám Fano, že budeš na slezině, to jsem taky netušil, ale pozorováním se dá přijít na spoustu anomálií a jejich příčin.To, že je vidět jen stožár návěstidla a nevidíte návěstní desku, to způsobuje změna skriptu návstidel ve složce s tratí. Máte li osazená návěstidla a pak změníte skript, u kolidujících návěstidel se objeví ve hře toto. Je potřeba ho přeosadit pod novým skriptem. Vím to z vlastní zkušenosti při změně skriptu v trati 086.
Bohužel, takto mne před mnoha lety vytrestal Deterio. Udělal editaci jednoho návěstidla a já tohle musel vyhledat v trati, bylo jich přes 50. Všechna smazat, pak uložit, což v MSTS bylo dlouhých 8 minut na každý čtverec a pak znovu osadit a nalinkovat. Asi týden práce. proto už nikdy takovou zbytečnou práci. A jen proto, že si tam vymyslel nějaké nové zatržítko pro zobrazení nějaké ptákoviny, tedy pro něj důležité, jako čísla na stožárech nebo nějaké modelové změny detailů. Však jsem mu to poté zakázal, žádná editace starého, ale vždy nový typ návěstidla.to jsem taky netušil