Milan Grygar
Cestující
Tak to mne těší. Jsem rád,že se aktivita líbila.neonxc napsal:Zvládl jsem to přes ukládání.. moc pěkná aktivita![]()
Milan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to mne těší. Jsem rád,že se aktivita líbila.neonxc napsal:Zvládl jsem to přes ukládání.. moc pěkná aktivita![]()
To je divný. Při vjezdu na hlavní nádraží z Vršovic mne to pokaždé pustilo do stanice na výstrahu. Zkusím to znovu projet.Ferda napsal:Dobrý den, zkoušel jsem Vaší aktivitu R1540 2díl pro BP81. Je parádní, moc se mě líbila, takže chválímAle narazil jsem tam na problém. Při vjezdu do tunelu mezi vršovicema a hlavním svítí výstraha a v tunelu pak stůj. Už tam stojím 10 min. a pořád se nic neděje
Můžu se tedy zeptat jak dloho se má v tunelu u vjezdu na hlavní stát, resp. zdali se tam vůbec má stát? A jak má aktivita dále pokračovat? Děkuji za odpověď
Ferda napsal:Mohlo by na toto mít třeba vliv že při přijezdu na hlavní nádraží mám asi 15 min zpoždění proti JŘ?
Tak jsem to projel a vše bylo O.K. Do Prahy na hlavní jsem přijel se zpožděním 5 minut a vjezd na výstrahu. Zkusím to ještě projet na druhém PC a uvidím.Ferda napsal:Používám BIN 1.7.1022, což by teda snad mělo být v pořádku. Zkusím to projet celé ještě jednou, snad se ten klacek umoudříDá se to do Prahy na hlavní stíhat i s tím odklonem včas?
Ferda napsal:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli budete Vaše aktivity pro trať BP aktualizovat na současnou verzi BP82?
Milan Grygar napsal:Zdravím všechny příznivce mých aktivit. Dnes jsem dodělal aktivitu pro trať BP 82.1. Scháním dobrovolníky pro test této aktivity. Jedná se o 11:30 hod. dlouhou aktivitu. Chtěl bych jí vydat do konce tohoto týdne. Samozřejmě,že to bude záležet jestli veškeré testy dopadnou dobře. Zájemce o test aktivity žádám aby se mi ozvali na mail soptik30@atlas.cz nebo přes SZ.
Pro úplnost dodávám,že trainset je BP 7.2 a verze BIN 1.7.081920.
Děkuji všem s pozdravem Milan