Aktivity MG

V současné době předělávám veškeré moje aktivity na aktuální verze tratí BP a 321. Opravené aktivity budou ke stažení do 14 dnů. Dřív to bohužel nestíhám vzhledem k pracovním záležitostem.

Milan

Na mých stránkách jsou od této chvíle ke stažení první dvě opravené aktivity pro trať 321 na aktualizaci11. Jedná se o aktivitu R663 ROŽMBERK a R1540 1díl.

Poslední aktivitu pro trať BP R1540 2 díl snad vydám do konce týdne.

Milan

Na mých stránkách jsou ke stažení upravené aktivity pro trať 321 na nový trainset BP 7 a opravená aktivita MG_R879 pro trať BP 81 a trainset BP 7.

Milan

Na mých stránkách od této chvíle můžete stahovat opravenou aktivitu MG R 1540 2 díl pro trať BP81 a trainset BP7.

Milan

Info o připravované aktivitě:

Původní vydání aktivity pro trať 321 které,jsem předpokládal ke konci května oddaluji cca o dva měsíce(na konec července). Důvod je pracovní vytížení a zádrhel při tvorbě aktivity v Hranicích na Moravě. V současné době je aktivita kompletně hotová do Hranic na Moravě. Do Prahy ještě daleko.... :lol:

Milan

Zdravím všechny příznivce mých aktivit. Omlouvám se všem za delší nepřítomnost a pro ty,kteří nedočkavě čekají na vydání mojí nové aktivity pro trať 321 mám špatnou zprávu. Aktivitu jsem měl hotovou zhruba z 90% když mě odešel hardisk a já neměl nikdy žádnou zálohu. V současné době pracuji na aktivitě od začátku a doufám,že se mi to podaří dodělat co nejdříve. Nechci zde psát datum kdy bude aktivita vydána,ale až k tomu dojde tak doufám, že několikateré oddálení vydání aktivity bude odpuštěno a užijete si všichni moji novou aktivitu. Obrázky z aktivity budou průběžně zveřejněny na mých stránkách, ale až koncem října. Děkuji všem za přízeň a držte pěsti ať se aktivita vydaří.

P.S.: aktivitu již průběžně zálohuji :)

Milan

Dobrý den, zkoušel jsem Vaší aktivitu R1540 2díl pro BP81. Je parádní, moc se mě líbila, takže chválím:-) Ale narazil jsem tam na problém. Při vjezdu do tunelu mezi vršovicema a hlavním svítí výstraha a v tunelu pak stůj. Už tam stojím 10 min. a pořád se nic neděje:-( Můžu se tedy zeptat jak dloho se má v tunelu u vjezdu na hlavní stát, resp. zdali se tam vůbec má stát? A jak má aktivita dále pokračovat? Děkuji za odpověď

Ferda napsal:
Dobrý den, zkoušel jsem Vaší aktivitu R1540 2díl pro BP81. Je parádní, moc se mě líbila, takže chválím:-) Ale narazil jsem tam na problém. Při vjezdu do tunelu mezi vršovicema a hlavním svítí výstraha a v tunelu pak stůj. Už tam stojím 10 min. a pořád se nic neděje:-( Můžu se tedy zeptat jak dloho se má v tunelu u vjezdu na hlavní stát, resp. zdali se tam vůbec má stát? A jak má aktivita dále pokračovat? Děkuji za odpověď
To je divný. Při vjezdu na hlavní nádraží z Vršovic mne to pokaždé pustilo do stanice na výstrahu. Zkusím to znovu projet.
Po příjezdu na hlavní se odpojí loko od soupravy a objede se, s tím,že se zároveň vymění loko. Po výměně loko a objetí soupravy se jede jako Sv vlak na ONJ kde se souprava odstaví a z ONJ se odveze jiná souprava na Smíchov. Na Smíchově se opět souprava odstaví a další souprava se veze na hlavní kde se odstaví. Odtud se pak jede strojově do Libně pro neschopnou mašinu,které se odveze do depa na Masaryčku kde aktivita končí.

Mohlo by na toto mít třeba vliv že při přijezdu na hlavní nádraží mám asi 15 min zpoždění proti JŘ?

Ferda napsal:
Mohlo by na toto mít třeba vliv že při přijezdu na hlavní nádraží mám asi 15 min zpoždění proti JŘ?

To by mohlo,ještě mne napadlo jakou máš verzi Binu. Aktivita byla tvořena pod Binem 1.7.081920.

Používám BIN 1.7.1022, což by teda snad mělo být v pořádku. Zkusím to projet celé ještě jednou, snad se ten klacek umoudří:-) Dá se to do Prahy na hlavní stíhat i s tím odklonem včas?

Ferda napsal:
Používám BIN 1.7.1022, což by teda snad mělo být v pořádku. Zkusím to projet celé ještě jednou, snad se ten klacek umoudří:-) Dá se to do Prahy na hlavní stíhat i s tím odklonem včas?
Tak jsem to projel a vše bylo O.K. Do Prahy na hlavní jsem přijel se zpožděním 5 minut a vjezd na výstrahu. Zkusím to ještě projet na druhém PC a uvidím.

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli budete Vaše aktivity pro trať BP aktualizovat na současnou verzi BP82?

Ferda napsal:
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli budete Vaše aktivity pro trať BP aktualizovat na současnou verzi BP82?

Určitě budu,ale nevím kdy se k tomu dostanu. Mám teď dost práce s připravovanou aktivitou pro trať 321.Snad to stihnu do měsíce.
Milan

Zdravím všechny příznivce mých aktivit. Dnes jsem dodělal aktivitu pro trať BP 82.1. Scháním dobrovolníky pro test této aktivity. Jedná se o 11:30 hod. dlouhou aktivitu. Chtěl bych jí vydat do konce tohoto týdne. Samozřejmě,že to bude záležet jestli veškeré testy dopadnou dobře. Zájemce o test aktivity žádám aby se mi ozvali na mail soptik30@atlas.cz nebo přes SZ.
Pro úplnost dodávám,že trainset je BP 7.2 a verze BIN 1.7.081920.

Děkuji všem s pozdravem Milan

Milan Grygar napsal:
Zdravím všechny příznivce mých aktivit. Dnes jsem dodělal aktivitu pro trať BP 82.1. Scháním dobrovolníky pro test této aktivity. Jedná se o 11:30 hod. dlouhou aktivitu. Chtěl bych jí vydat do konce tohoto týdne. Samozřejmě,že to bude záležet jestli veškeré testy dopadnou dobře. Zájemce o test aktivity žádám aby se mi ozvali na mail soptik30@atlas.cz nebo přes SZ.
Pro úplnost dodávám,že trainset je BP 7.2 a verze BIN 1.7.081920.

Děkuji všem s pozdravem Milan

Info:
V současné době už se mi přihlásilo dost zájemců o test nové aktivity. Proto tímto okamžikem ruším žádost a prosbu na uživatele,kteří by chtěli testovat novou aktivitu. Děkuji Všem,kteří rychle reagovali.

Milan

Na mých stránkách jsou ke stažení k dispozici opravené aktivity MG_R879 a MG_R1540_2díl pro trať BP82.1,trainset BP 7.2 a BIN 1.7.081920.

Milan

Back
Nahoře