Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
dejf9 napsal:
.. Jinak jsem taky zastáncem metody "radši pozdějc, ale všechno", ale stejně neodolám Vašemu dárečku.
Tak to bys čekal víc než deset let :)
Krejca : Tak bude dnes Štědrý večer nebo nebude :) :)

Kdo čeká, ten se dočká. Ale kdo zaváhá ten zaváhá. Snad do 27. ráno bude času dost. :D Pak se uvidí, co dál.
Na druhou stranu, nebude to staveniště. Jsou hotové úseky, které by stály za plnohodnotnou aktualizaci. Olomouc - Přerov - Hranice - Polom. Také hodně ožije úsek Bludov - Šumperk, Matesovo nádraží v Hanušovicích. A zbytek, rovná placka to rozhodně nikde není. Velké poděkování patří Matesovi, který mne průběžně zásobuje modely, naposledy tento týden Nezamyslicemi a lávkou přes koleje. Taková aktivní podpora člověka dokáže udržet ve vytrvalosti při stavění tratí.
Přeji všem také dostatek trpělivosti do štědrého večera. (ještě nemám zpracované soubory, aby si někdo nemyslel, že si už jen užívám, jak všichni čekáte :) :) :) )
Pěkný Štědrý den všem.

Cink cink. Právě přišel Ježíšek.
K rozbalení na mých stránkách a tímto přeji všem pěknou pohodu Štědrého večera.

A já si konečně dám toho čerstvě usmaženého kapra. :)

Díky moc Zbyňku. Na tuhle aktualizaci jsem se těšil na vánoce nejvíc. Po půl roce zapínám znova MSTS a jdu ji projet.

Krásné vánoce :-)

Díky Pavlíku. Hold to začíná být u mě standart, že si pletu rok sem rok tam. Respektive je to způsobené kopírováním, abych dodržel formát a hold někdy zapomenu přepsat i letopočet. :) Opraveno

Ježíšku, děkuji!! Pro mne jsou toto opravdu ty nejúžasnější vánoce v mém životě..a to nejen díky vám-autorům věcí do MSTS ale také díky těm soukromým vánocům...

Panu Staviteli pochvala. sjel sem si zatím můj srdcový úsek Brno - Přerov a jedním slovem je to žrádlo

Naposled editoval moderátor:
Zbyňku, je to skvělé. Ten úsek Brno - Přerov je přímo super. Včera v noci jsem projel právě tu trať z Brna do Blažovic a potom na Přerov. Ale fakt pecka, to se nedá jinak popsat.:)

Skvělá práce! Taky se nejvíc těším na Brno-Přerov, ale zatím jsem si sjel Polom-Hranice-Přerov a je to paráda. Nádraží v Táboře taky.

Děkuji Zbyňkovi za aktualizaci. Byť se tváří jako dílčí, vytvořil do ní nepřeberné množství nových úseků a musím říct: KLOBOUK DOLŮ!!!
Přeji do nového roku nejen zdraví, ale i spousty spokojených zákazníků (kola) a nadšenců z Tvé tvůrčí práce (MSTS).

Zbyňku....PARÁDA..když jsem na ten monitor s tvojí tratí na MSTS čuměl....tak opravdu nemám slov..hubu jsem měl otevřenou pul hodiny....opravdu skvělá pěkná práce...
Samozřejmě jak už psal Midrafon, přeji také vše to nejlepší do nového roku

Naposled editoval moderátor:
Rovněž se připojuji k díkům za vánoční aktualizaci trati. Dovolte mi ale jeden dotaz - po verzi 86.02 (moje DVD) navazuje hned 87.00 (lze stáhnout z webu)? Nerad bych nějakou aktualizaci vynechal.

Aktualizace se fakt povedla a to ještě ani není úsek finálně dokončený. Donutilo mě to po půl roce spustit editor aktivit a něco vytvořit. A to mám plno nedodělků na jiných tratích, nemluvím radši ani o 334/303.

Mám radost, že nejen nehlásíte nějaké problémy, ale nové úseky se i líbí.
Já jsem se zařekl, že přes svátky budu jen tak lenošit a editor MSTS nechci ani vidět. A opravdu to dodržuji.
Zítra opět do práce, tak začne další šichta i v MSTS. Opravím nějaké restíky a budu pokračovat mezi Brnem a Přerovem, když se na tohle tolik lidí těšilo.
Jelikož nemá smysl na tohle dělat novou verzi DVD, tak tuto aktualizaci přibalím i ke stávajícímu DVD. Jen musím zkontrolovat aktivity.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře