Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyněk Šemora napsal:
.. malé venkovské paneláky nám bohužel chybí. Vyskytují se v mnoha vesnicích, ale není tam co adekvátního dát. Paneláky máme nejmenší 4 patrové.
Zbynďo, píšu Ti to sem, protože by se mohl stát zázrak a někdo se obětuje a vytahá Ti následující modely z trati. V Dvojkolejce mám univerzální jednopatrový dělnický činžák ze Zbýšova a v trati Jihlava - Brno jsou nějaké takové poměrně malé vesnické činžáčky. Jejich trochu zvětšená verze je pak též ve Dvoukolejce.

Jirko, děkuji za tip, ale není to ani dva roky, kdy jsem dostal podobný tip a ještě před vydáním aktualizace tady na fóru bylo kvůli tomu velké zle, jen kvůli obrázku na mých stránkách z připravovaného nového úseku. Tenkrát tady byl naštěstí Brzda a pro klid mi vymodeloval originál. Už jsem na to starej, abych si zase někde u někoho dělal zle.

No vzpomínám, ale dělnický činžák jsem naskinoval já na nějaký ruský barák a u ty druhé spáchali autoři tratě Brno - Jihlava. A nikde není v readme, že se nesmí použít.

[/quote]
Tohle bych vůbec neřešil. Nejedná se o nic nového, co by nikdo neměl. Už sám nevím co, ale byly to nějaké novinky od J. Skůry....

[/quote]

Díky, tato odpověď mi bohatě stačí :rolleyes:

Dnes, až dokončím kontroly, kdo bude chtít se může povozit na Vláře z Brna do Slavkova. Ale v tento čas aktualizaci nehledejte. Až bude, oznámím. Abych předešel eventuelním zmatkům, bude ucelená a navazovat na BP88, protože tam jsou soubory, které mají datum před vydáním vánoční aktualizace. Ta stejně měla být jen dočasná.
eabe48383390dd45b6e2b699b7c6e39c.jpg
2bfad7d2bfce0e5adc6ce424198e8ff6.jpg
Opravoval jsem nějaké chyby. Hned z Brna naskočí rychlostní limit ne 70, ale 80, kousek dál 90 jen z důvodu, že výhybka v základní poloze směřuje na Chrlice a bere rychlostníky této trati. Takže skrytou 70 jsem dal až za tu devadesátku. Obráceně, pokud pojedu na Chrlice by to rušit z Vláry nemělo, protože tam se jede vždy do odbočky.

Ještě bude čekat jedno překvapení z jiného konce republiky. Jeden nadšený uživatel nevydržel a zastavěl mi domečky a stromečky trať z Radotína včetně do Srbska. Tak mi to nedalo a včera jsem ještě řešil Beroun - Srbsko a Radotín - Velká Chuchle, ale jen před Barrandovský most, který ještě nemám. Není to finál, ale už to tam není takové holé. Beroun je problém, protože nyní se zástavbou města jsem na 1800 objektech a to jsem skončil nadjezdem směr Zdice. Tam je ještě velká plocha, co je třeba zastavět. Možná by šlo něco sloučit, kdybych se domluvil s Matesem a například na jeho podstavec nádražního komplexu by se přidružili přidané věci a dálniční estakády složené z dílů dát do jednoho modelu. Ale zatím to má čas. Do těchto končin jsem se odklonil jen jako vedlejšák. Aktuálně mě bude zaměstnávat Přerovsko.

Naposled editoval moderátor:
Tak se chystám stáhnout "Vánoční aktualizaci", zatím jsem si ji ještě nestáhnul, mám však dotaz, pokud mám verzi BP 88 ze 16.12.2012, stačí stáhnout ze stránek ten jediný odkaz BP 88.41 (126MB)?

Já jsem psal, že vánoční je jen vánoční a je dočasná. Ale dále je psáno, že ta co je tam nyní navazuje na BP88. :)
Hold je to taková meziaktualizace, protože je to už hodně dlouho a některé úseky už jsou hotové a kdy bude kompletní finál také není jisté. Jak jde vše rychle je vidět na rozdílu mezi vánocemi a dneškem. A kdo má vánoční aktualizaci, tak také použije tuto. Jen bude stahovat zbytečně asi 100 MB. Ale byla to jen sázka na jistotu, protože se dělaly nějaké rošády.

Kdepak, tam jen a jen krajina. Ale je fakt, že v Berouně jsem boural nějaké silnice, A další silnice jsem doplňoval a posouval mezi Chuchlí a Radotínem. Takže pokud bys dělal silniční aktivitu :) :) :), tak by mohl být někde problém. Naštěstí to v MSTS nejde.

Dobrý den,

"vánoční aktualizace" vypadá luxusně, jen doufám, že budete vy upravovat celkovou krajinu i ze zástavbou mezi Prahou a Berounem. Jak jsem to zapl a projel, řekl jsem si, že si děláte srandu. Nechci se nikoho dotknout, ale jsem od Vás zvyklí na jiný standard.

stearic napsal:
....... Jak jsem to zapl a projel, řekl jsem si, že si děláte srandu. Nechci se nikoho dotknout, ale jsem od Vás zvyklí na jiný standard....

Ale jestli neumíš číst tak se vrať do základní školy, Zbyněk psal že on to NEDĚLAL !!!

Klokan 35 napsal:
stearic napsal:
....... Jak jsem to zapl a projel, řekl jsem si, že si děláte srandu. Nechci se nikoho dotknout, ale jsem od Vás zvyklí na jiný standard....

Ale jestli neumíš číst tak se vrať do základní školy, Zbyněk psal že on to NEDĚLAL !!!
Cist asi neumis ty a nebo nechapes text. Samozrejme vim, ze to nestavel Zbynek, proto tam jsou. dve vety, ale pro zopakovani: Doufam, ze usek budete zastavovat i zalesnovat vy (Zbynek) a druha je: Nechci se nekoho dotknout (tim myslim toho, co to stavel). Asi tak.

Já si myslím, že zase tak špatné to není. Jen to nebylo všude připravené na zástavbu. Chybí hodně silniční síť, která je potřeba jako šablona k výstavbě. Můj podpis je jen v místech, jak uvádím. Ale není to hotové. Zatím nebylo tolik času. Nevím jak vyřešit například závodiště v Chuchli. Možná by šlo vyfotit plochu závodiště z letecké mapy a udělat placku jako model. Jiná varianta mě nenapadá.
Jinak zde kolem trati jsou samé typické vilky, které je těžké čímkoli nahradit. A za ty roky se nenašel žádný dobrovolník, který by je nafotil a vymodeloval. Bez nich to nikdy nebude autentické.

Zbyněk Šemora napsal:
Já si myslím, že zase tak špatné to není. Jen to nebylo všude připravené na zástavbu. Chybí hodně silniční síť, která je potřeba jako šablona k výstavbě. Můj podpis je jen v místech, jak uvádím. Ale není to hotové. Zatím nebylo tolik času. Nevím jak vyřešit například závodiště v Chuchli. Možná by šlo vyfotit plochu závodiště z letecké mapy a udělat placku jako model. Jiná varianta mě nenapadá.
Jinak zde kolem trati jsou samé typické vilky, které je těžké čímkoli nahradit. A za ty roky se nenašel žádný dobrovolník, který by je nafotil a vymodeloval. Bez nich to nikdy nebude autentické.

Tak nafotit Černošické vilky bude docela problém, jelikož se jedná o soukromé letní rezidence obyvatel města Pražského a nemyslím si, že všichni pochopí argument, že je to "pro dobrou věc"...

Klokan 35 napsal:
Tak potom takhle debilní otázku nepiš.
Hele, nevim, kolik je Ti let, ale zijeme ve svobodnem state a napsat svuj nazor neni hrich. Jestli se Tobe ta rychlokvaska libi, budiz, ale nerejpej do druhych s jinym nazorem, dekuji.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře