Ono taky každou trať stavěla jiná společnost a Elsterwerda je malá na vybudování nějakého velkého nádraží.Křižující tratě se jednoduše přes nadjezd překříží. bez kolejového větvení. A nadělají se jen propojky mezi tratěmi, jako je i na obrázku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono taky každou trať stavěla jiná společnost a Elsterwerda je malá na vybudování nějakého velkého nádraží.Křižující tratě se jednoduše přes nadjezd překříží. bez kolejového větvení. A nadělají se jen propojky mezi tratěmi, jako je i na obrázku.
Bingo. To mám v trati a nedošlo mi to. Ale okaté jsou právě dvě křižující se dvoukolejné tratě.Žernoseky-Žalhostice
Jak to tedy udělat, aby si předvěst přebrala hlavní návěstidlo, které návěstí 60. Něco dopsat do scriptů, asi. Jenomže tohle je pro mě neznámá kapitola. Umím si tam jenom přepsat názvy, které vidím v editoru.60 i 40 předvěstí stejně

Tož, tak trochu víc číst.Tož včil ten Hamburk
Jaký je plán ukončení v Berlíně?Tož, tak trochu víc číst.Tam, kam jsem nejezdil, tratě nestavím. Spíš by tě mohlo napadnout Warnemunde, protože tam jsem si "kupoval" (za korunu) jízdenky, když jsem cestoval do Berlína. Warnemunde proto, že se v Berlíně muselo jet na jiné nádraží a tedy ta volná jízdenka platila i pro S Bahn. Ale ve Warnemunde jsem nikdy nebyl, tedy ani tam mé koleje nepovedou. Jenomže ty píšeš o hop a já než přeskočím bude trvat asi téměř rok. Jen pro info. Neplánuji vůbec nic a budu rád, když dotvořím a domodeluji aktuálně rozpracované.
Třeba opravdu číst. V citovaném příspěvku by jsi se dočetl:Jaký je plán
Neplánuji vůbec nic
Moment, nějaký plán ukončení tratě v Berlíně být přeci musí. Přeci nebude Hbf. vypadat jako např. Masaryčka (s kusými kolejemi) zídkou.Třeba opravdu číst. V citovaném příspěvku by jsi se dočetl: