Götterdämmerung
Tiskový mluvčí všehomíra
Většinou se dočtu, že když je výchozí v HBF., přijíždí od Grunewaldu.Vždyť jsem to psal, že to nebude jako šturc v metru, ale koleje vyjedou ven.Respektive už dávno vyjíždí.
Protože přijedu například s Hungárkou, Vindobonou a podobně, budu chtít objet soupravu a hurá zpět do Budapešti.
Spíš by mne zajímalo, kam se soupravy odstavují. Tam bych ještě koleje natáhl.
Tedy tady je pár obrázků ze staveniště, co je na druhé straně nádraží. Ještě nemám dekl na podzemí, abych tam viděl pro stavební úpravy, ale zevnitř stropy jsou. Je to jednostranně průhledné. Ale jak je vidět, je to tam samý vjezd do tunelu od S bahn, tedy i tak tady bude hodně betonování. Jinak ta nádražní budova ještě přijde zvednout o patro výš. Ten tunel na prvním obrázku jsem si půjčil z nadjezdu odbočka Lipsko a rozměrově sedí přesně. Jen budou třeba malé úpravy.
Zobrazit přílohu 38281
Zobrazit přílohu 38282
Zobrazit přílohu 38283
Zobrazit přílohu 38284
Zobrazit přílohu 38285
To je cca 3.5 km jihozápadně od Charlottenburgu, kde dříve končil NJ456.
Tam je nějaké odstavné.
Tedy cesta z Hbf. přes Westhafen, u trianglu dolů na jih na Westend a kolem Westkreuz na Grunewald.
NJ jezdil dříve přes Polsko a tedy v Německu přes Ostbahnhof, vrchem přes Hbf. a na Charlottenburg. Tam stačilo jet jen rovno přes Westkreuz na Grunewald.
(od východu na západ).
Takže nevím, ale vytvořit odstavné dá trochu víc práce. To je přes velký kus Berlína (a pak už je možno propojit smyčkou Westkreuz i HBF a HBF tief) ...
To bych řešil úplně až jako poslední a nechal jen pár kolejí s výměny za hbf pro objíždění sv.