Já se zase leknul, že už všichni jsou na prázdninách včetně našeho aktivního zpravodaje pro Německo. Třeba se ještě ozve. Asi ještě v koupelně vyvolává fotografie z Berlína a čeká až to uschne.

Uvidíme, ale iluze si nedělám.
Ahoj.
Na PC moc nejsem, teď píši na tel., mám dovču a na FIP jsme odjeli zas na severovýchod k moři.
K Berlínu, s dovolením tě cituji

„Spíš by mi pomohly fotky na textury, ale zrovna Berlín HBF ani Sudkeuz nic nepostrádá. Po cestě asi vystupovat nebudete......hodila by se nafotit stavědla po trati a všelijaké domky u nádraží. Také nějaké lepší fotky Lídlu (odkudkoli) a jiných jejich typických obchodňáků, co jsou všude. Ale jak svítí slunce, tak je to většinou o ničem. Není to tak jednoduché.”
Slunce svítilo o 106 po celý „výlet” kromě dvou hodin, kdy u Siegessäule v Berlíně přišla průtrž sr**ek.
Fotil jsem, samozřejmě na mobilu, foťákem jako takovým nedisponuji.
Abych byl přesný, Berlín, pamatky, jídlo, pivo, cesta přes noc do Švýcarska, čtvrtý den na sever k moři, pátý den přes Berlín domu.
V Berlíně nic nepostrádáš, po cestě jsme nevystupovali, i když zrušena stavědla jsem postřehl např. (myslím, že to byl Hannover, Kassel, ale než stihneš vytáhnout mobil...je fuč.
Lidl jako takový co máme v Česku jsem nikde neviděl. Většinou např. LIDL buď součást OC jako např. ve Weil am Rhein, nebo usazený v řadové (littleLidl) jako např. v Berlíně.
(jo zrovna mě nenapadlo mu cvaknout vstup).
Na Německo je nárok jednou za rok. Zbytek neomezeně za 50% slevy.
Jestli tedy má někdo zájem jet přímo do jedné destinace pro pořizování materiálu do hry, prosím.
To nebyl náš případ, respektive nebylo co fotit pro game, zvlášť když jsme se nacházeli úplně někde jinde, kam spíše tvé koleje se nikdy nedostanou.
Německo je velká země.
Jestli chceš fotky z výletu, no proč ne

, hádám, že tohle tě zajímat nebude.