To si piš, že bude. Budeš si muset koupit konečně normální herní počítač. Na Drážďany tato zastávka ani zdaleka mít nebude. A ty projedu s FPS 30 bez poklesu (RivaTuner) a bez problémů i na počítači z roku 2010, tedy trochu je vytuněný. Mě se ty sloupky také nelíbí, tak to udělám jako jinde s touto texturou. Čekárny na DB. Dám tam sloupky 3D a bude jich hafo. A textura skla nebude 1 díl, ale tolik, kolik je tam oken, abych se mapováním nemusel pracně strefovat, ještě uvidím. Ale bude to alespoň pěkné. Žlutou střechu mi asi také nikdo nedodá, tak tam bude klasika jak je a šedé zábradlí, když jiné nemám. Současně nikdo nemodeluje a ti co modelovali, tak mají prioritnější povinnosti a například Deterio mi skoro všude dává mračouny a to jen proto, že v pozadí je něco, co je proti jeho víře. Ale na Podbabě závory přece nejsou.

Netuším co mu zde vadí. Asi to, že chtěl starou Bubeneč a Podbabu nenávidí. Nebudeme si zbytečně komplikovat a zkracovat život nějakými nesmysly. Ne?
Jinak snad každému normálně uvažujícímu člověku došlo, že zveřejňuji jak model nádraží postupně vzniká, tedy vše je rozpracované a textury nejsou finální, ale například ta okna jen test, jestli jsou použitelné nebo ne. Spíš bych předpokládal, že někdo napíše, že ty protihluky jsou všelijak zaklikacené. Ale to řešit nechci. Na této zastávce jsem vystupoval asi 10x a nikdy jsem si tohoto nevšiml. Až nyní, když analyzuji podle leteckých map. Určitě nesedí počet schodů, plošina je tam jenom jedna a ne dvě

Schůdky z peronů na konci mají být tři a ne dva jak tam mám

Ten překlad nad východem je tenčí a zasahuje do prosklení nahoře, když už

Ale to jsou takové blbosti, kvůli kterým spát mohu. Stejně se tam většina lidí mihne stovkou a určitě by jim stačila zjednodušená Podbaba, jak je v aktualizaci 101.