Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Reklama je nádherná. Autor modelu tenkrát říkal, že tam byl portrét nějakého politika, tak to přeskinoval.fary martin napsal:Když už řešíte úsek Praha-Beroun,jestlipak jste si také všimli,jakou má pan Šemora pěknou reklamu na svá jízdní kola na výpravní budově v Radotíně?
Mimochodem,tento úsek se mi líbí velmi.
Jelikož se zvuky na trati se asi 100 let nijak nehýbalo, tak se něco zřejmě změnilo v aktualizaci HW u uživatelů. Normálně bych reklamoval novou zvukovku nebo celý notebook, že skřípání v obloucích už nehraje po BrněnskuML636 napsal:Zřejmě se změnilo během aktualizace. ...

libor napsal:Mimochodem je někde jinde takto dálkově řešeno napájení jedné trati měnírnou z druhé trati mimo pozemky ČD (SŽDS)?
Buffin napsal:Ahoj chlapi, nevím čím to je po delší době jsem se vrátil na trať BP samozřejmě si složky global, gui i routes (nazvy přepisuji, aby se nepřekopírovali soubory) všechny tratě fungují co jsem měl i 321 a včera jsem dal zpět BP a nejelo to, dnes jsem ji přeinstaloval a taky nejede, když spustím hru, načte se pozadí ty 3 parní lokošky, dole vlevo se objeví nahrávání ... (ani se nezobrazí při načítání ty žluté čárky) a nic po spuštění správce win je hláška, že Train simulator neodpovídá ... když jsem měl nastavenou trať 321 jsem si vytvářel pod ní Hektory od Pikka a nějaké soupravy ... může to být i tím? děkuji Buffin
Já bych si uvařil kafe, vypil a do té doby se MSTS určitě načte. Anebo rychlejší řešení jsou návody přiložené na mém DVD. Myslím bod 4 ? Už si to nepamatuji. Aha, bod 5. Teď jsem se kouknul na mé stránky.Buffin napsal:... když spustím hru, načte se pozadí ty 3 parní lokošky, dole vlevo se objeví nahrávání ... (ani se nezobrazí při načítání ty žluté čárky) a nic po spuštění správce win je hláška, že Train simulator neodpovídá ... ...