Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
fary martin napsal:
Když už řešíte úsek Praha-Beroun,jestlipak jste si také všimli,jakou má pan Šemora pěknou reklamu na svá jízdní kola na výpravní budově v Radotíně?;)
Mimochodem,tento úsek se mi líbí velmi.
Reklama je nádherná. Autor modelu tenkrát říkal, že tam byl portrét nějakého politika, tak to přeskinoval.
Jinak tento úsek bude určitě ještě pěknější. Stejně mi to nedá a ty silnice tam do příště položím Ať je to konečně i zde trochu finální.

Dnes jsem konečně dozdil Rousínov a teď musím ještě vysázet stromy a keře. :)

Tak jsem něco v Rousínově vysázel. Taková městečka, které vlak objíždí mám nejraději. Tam se člověk nehne z místa několik dní. :)
Ani to není poznat, že je tam 1500 objektů.
52a30d8ecc0fba3f7adcf8f06728140c.jpg
ebaa22cfecb4ecfbbaaf37df67c5cec2.jpg

Naposled editoval moderátor:
Poslušně hlásím,že na louce proti nádraží, v obci Nový Malín (konec trati za Šumperkem) zůstal zapomenutý metr.:oops:

Projel jsem si trať do Lednice a zpět a nějak mi zmizelo klasické lokálkové skřípání v obloucích.Je slyšet sotva znatelné šumění.Mohlo se něco změnit během aktualizace,nebo bude chyba někde u mě?:(

Zřejmě se změnilo během aktualizace. Mně zase neskřípe Brno hl. n. klasicky po "brněnsku", ale trochu jinak, spíš "lokálkově". Nebuďme takoví detailisté.;)

ML636 napsal:
Zřejmě se změnilo během aktualizace. ...
Jelikož se zvuky na trati se asi 100 let nijak nehýbalo, tak se něco zřejmě změnilo v aktualizaci HW u uživatelů. Normálně bych reklamoval novou zvukovku nebo celý notebook, že skřípání v obloucích už nehraje po Brněnsku :)
Martin: Zapomenutý metr jsem už uklidil do skladu a dělníkům za šlendrián snížil osobní ohodnocení. :)

Zdravím,
s tím snížením ohodnocení bych byl opatrný. Pozor na to, ať se Ti na stavbě nešprajcnou odbory !!!

David

Já jsem právě s ničím vůbec nehýbal, zvukovka i nastavení by měly být původní, pokud mi v PC neřádí nějaký skřet se šroubovákem. Nicméně mi to opravdu nevadí.:)

Tak jsem projel lokálku do Lednice a "skřípání" v obloucích je pořád stejné,jako bývalo,takže bych to viděl na nastavení PC.

Tak nějak jsem vyřešil výhybnu Komořany u Vyškova. Co editor dal. :)
Dál směrem na Luleč je zářez, který vyšel na modrou čáru, která způsobí zával. Tak se to muselo vybagrovat a zakrýt modelem náspu. Ostatně, jak je vidět v poslední aktualizaci i na jiných místech. Ale když se model náspu zakryje vegetací, tak to už vypadá lépe.
14fb170caeb8f34d9cd010a309faa000.jpg
8e2ed622cf9e9ed0f6b373f4fdcaa87a.jpg

Moc pěkné Zbyňku, už se na to moc těším :oops: Jinak ohledně toho sřípání kolejí, mě funguje bez problémů a bez jakékoliv změn :cool:

libor napsal:
Mimochodem je někde jinde takto dálkově řešeno napájení jedné trati měnírnou z druhé trati mimo pozemky ČD (SŽDS)?

Na střídavině třeba tady - trať Františkovy Lázně - Tršnice z rozvodny Jindřichov.

Na stejnosměru třeba tady a tady- napájení ústeckého uzlu z měnírny Koštov, nebo tady - měnírna Libochovany napájí trať 072 i 090.

Opět o jednu stanici dál. Luleč.
Viadukt, bohužel jen poslepováno z toho co editor dal. Stejný je i ve Vyškově. Kdyby jej tak někdo nafotil a ještě lépe i vymodeloval. :oops:
26458cb75776b980b8f88ecb0d3c613b.jpg
240a9b54f7a361b193e1a70a9ee78099.jpg
3d845f0e1ee8a91239442256d769460d.jpg
13518d60768b9256b149ecfce6f012c8.jpg
bf4ca4e746078a362b92b5a3f9a22b1d.jpg

[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Ahoj chlapi, nevím čím to je po delší době jsem se vrátil na trať BP samozřejmě si složky global, gui i routes (nazvy přepisuji, aby se nepřekopírovali soubory) všechny tratě fungují co jsem měl i 321 a včera jsem dal zpět BP a nejelo to, dnes jsem ji přeinstaloval a taky nejede, když spustím hru, načte se pozadí ty 3 parní lokošky, dole vlevo se objeví nahrávání ... (ani se nezobrazí při načítání ty žluté čárky) a nic po spuštění správce win je hláška, že Train simulator neodpovídá ... když jsem měl nastavenou trať 321 jsem si vytvářel pod ní Hektory od Pikka a nějaké soupravy ... může to být i tím? děkuji Buffin

RE: Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Buffin napsal:
Ahoj chlapi, nevím čím to je po delší době jsem se vrátil na trať BP samozřejmě si složky global, gui i routes (nazvy přepisuji, aby se nepřekopírovali soubory) všechny tratě fungují co jsem měl i 321 a včera jsem dal zpět BP a nejelo to, dnes jsem ji přeinstaloval a taky nejede, když spustím hru, načte se pozadí ty 3 parní lokošky, dole vlevo se objeví nahrávání ... (ani se nezobrazí při načítání ty žluté čárky) a nic po spuštění správce win je hláška, že Train simulator neodpovídá ... když jsem měl nastavenou trať 321 jsem si vytvářel pod ní Hektory od Pikka a nějaké soupravy ... může to být i tím? děkuji Buffin

Mě to připomíná tohle http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4286 taky nám nešlo po instalaci nějakých vozidel nahodit zpátky hru s tratí.

Buffin napsal:
... když spustím hru, načte se pozadí ty 3 parní lokošky, dole vlevo se objeví nahrávání ... (ani se nezobrazí při načítání ty žluté čárky) a nic po spuštění správce win je hláška, že Train simulator neodpovídá ... ...
Já bych si uvařil kafe, vypil a do té doby se MSTS určitě načte. Anebo rychlejší řešení jsou návody přiložené na mém DVD. Myslím bod 4 ? Už si to nepamatuji. Aha, bod 5. Teď jsem se kouknul na mé stránky. :)

Neví někdo, jak se dá zvýšit dohlednost hromadných lesů (Forest) ? Díval jsem se do forests.dat a tam jsou zřejmě jen hodnoty umístění stromů ve vyznačeném poli. Nebo je tam zašifrovaná i dohlednost?

Včera jsem dělal testovací jízdu z Brna do Vyškova a před stanicí Luleč, když vyjíždím ze zářezu nejprve vidím před sebou holý kopec, pak tam naskočí kostel, stále se přibližuji a kostel je na holém kopci a pak najednou tam naskáče zalesnění. Vypadá to strašně. Přitom stromy mají nastavenu dohlednost 2000m.
Ale až na tuhle vadu na kráse se mi zdá tato trať v MSTS mnohem krásnější než to samé na videu z reálu. Možná je to i proto, že video je někdy během holozimy, kdy je vegetace bez listí.

No nic, jdu dál sázet stromky a stavět domy, ať to mám do konce týdne komplet až do Vyškova včetně.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře