Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Děkuji za aktualizaci, určitě ji pod stromečkem najdu. Přeji vám též krásné vánoce, hodně zdraví, pohodu, klid a také tvůrčí myšlení do dalších kilometrů vaší krásné trati.:cool:

Také děkuji Ježíškovi a jedno malé upozornění pro strojvedoucí, ve stanici Němčice nad Hanou pobíhá po peronu nějaký pomatenec oblečený do výstražné vesty a praporkem se pokouší o návěst zastav všemi prostředky. :)

Také děkuji Ježíškovi a jedno malé upozornění pro strojvedoucí, ve stanici Němčice nad Hanou pobíhá po peronu nějaký pomatenec oblečený do výstražné vesty a praporkem se pokouší o návěst zastav všemi prostředky. :)
On se dostal ze Svitav i Tam? :-)

Tak tomu už vážne nechápem, mne sa tam stále zobrazuje a pochopitelne som s traťou nič nerobil.

Já děkuji Ježíškovi za krásný dárek, tedy ještě jsem ho nerozbalil, ale určitě bude nádherný. Zbyňku přeju totéž, hlavně pohodu a zdraví.

Asi vše už bylo řečeno a popřáno, tak jen stručně: veliké poděkování p. Šemora za aktualizaci a taktéž se připojuji s přáním krásného prožití svátků a klidného vstupu do roku nového.

Také děkuji Ježíškovi. Už jsem se projel do Berouna, a pak z Přerova přes Vyškov do Brna, a zatím můžu říct, že neskutečná paráda. :-) Trať jako živá!

Zatiaľ som si prešiel z Břeclavi do Přerova, musím povedať, že trať je parádna. Najviac sa mi páčia výškové rozdiely v úsekoch trate, nakoľko nič proti trati 321, ale tam je to viacej rovina.
Pridávam ešte jednu z nadhľadu v OR... žeby tento problém robilo len mne?

Open Rails 2014-12-24 08-57-30.jpg

Mě se tohle nestalo - naštěstí. Včera jsem projížděl tuhle trať v trase Starák - Přerov a tenhle fail jsem nezaznamenal.

Zatiaľ som si prešiel z Břeclavi do Přerova, musím povedať, že trať je parádna. Najviac sa mi páčia výškové rozdiely v úsekoch trate, nakoľko nič proti trati 321, ale tam je to viacej rovina.
Pridávam ešte jednu z nadhľadu v OR... žeby tento problém robilo len mne?
Tohle asi bude jen a pouze tvůj problém. Kde je zakopanej pes netuším. Tady je důkaz:
Přerov v MSTS
prerov_MSTS.jpg

Přerov v ORTS
Prerov_ORTS.jpg

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře