Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ahoj lidi. Předem chci poděkovat p. Šemorovi a Vám ostatním za vynikající práci. Do teď jsem neměl žádný problém, vše co jsem zde hledal jsem našel,vygooglil :-)). MSTS mám nainstalován už hodně dlouho a jel bez problému, až do poslední aktualizace. Starší úseky fungují bez problému, ale když si chci projet teď nově aktualizované úseky Bř.-Přerov, Přerov-Ostrava,Olomouc, Brno-Přerov, tak mi vyhazuje chyby CDbrana34K.s a další čísla brán (3K,2K,45K,56K,67K) tam prostě chybí,koukal jsem i do souboru tratě (složky SHAPES) a nemám je tam,ostatní trolejové brány tam jsou. Chci se Vás zeptat, byly tyto tipy brán v předešlých aktualizacích? (jednu jsem si nezálohoval :-(( ,konkréně BP 88.00 ). Popř. kde by ještě mohl být problém? Proč je ve hře nemám? Děkuji Vám za Vaše případné rady a názory,nikde jinde ve hře problém nemám. Používám Win7 a originál CD od p. Šemory.

Zkus tam dát tohle, je to složka Shapes z BP 89.

Ahoj. Děkuji ti moc za ochotu,ale nepomohlo to :-((. Chyba bude někde jinde, přesně mi to píše Shape failed to load CDbrana34K.s + ty další brány. Takže to znamená, že to MSTS nemuže nahrát. Asi to budu muset přeinstalovat.

Dnes jsem upravoval Prahu od Vršovic po Smíchov. Objevil jsem za Vyšehradem zmizelou silnici. Tak jsem hledal ve starších zálohách a bylo to narušené všude. Nakonec ve starém počítači jsem našel verzi BP87 a tam silnice byla kompletní. Zkopíroval jsem si celý zápis ve W. Samozřejmě v nové verzi číslo UiD už bylo obsazené, tak jsem musel rošádovat, ale úspěch. Zmizelá silnice je vpořádku a tak jsem jí ještě prodloužil a kolem doplnil zástavbu. A tak jsem pokračoval, doplnil náspy, smazal texturové náhražky, vyměnil zástavbu nad tunelem a po uložení hláška "selhalo správné uložení" a konec. Po restartu byl celý čtverec pryč, zbylo tam snad deset objektů jinak koleje pryč, silnice pryč. Bk soubor byl stejný, protože jsem bohužel udělal pokus o uložení dvakrát. Pomohla záloha z aktualizace, ale bohužel, silnice na Vyšehradě byla opět pryč a kdybych jí neprodlužoval, tak nebyl problém, ale zálohu w toho nového dílu nemám. Tak jsem si pro velký úspěch zopakoval zástavbu tohoto čtverce, dokud jsem si pamatoval jak jsem to měl osazené, než mi to padlo. Ale to jsem si ještě omylem smazal dvě koleje ve Vinohradském tunelu, když jsem nahoře mazal nějaké stromy. Ještě že jsem si to zkontroloval. Dnes mám nějaký den blbec. Ale ono je to o tom, že to člověk nevzdá. Takových pádů už bylo. Myslím si, že následující aktualizace bude stát pro Pražáky za to. Ještě dokončit Prokopské údolí a nějaké drobné dodělávky a mohu natočit další ukázkové krátké video. A samozřejmě krátce na to i vydat malou aktualizaci.

Vypada to dobre :) Zbynku planujete zastavet celou Prahu?
Ale ano, mám to upravené a doplněné až do Vršovic, jak jsem psal včera a jak mi to nakonec celé vybuchlo a já vše musel osazovat znovu. Na tom trianglu jsou osazené modely náspů a trochu jsem to tam víc zastavěl, zakřovinoval, aby to trochu vypadalo. Ze hry to vypadá lépe.
2712praha1.JPG 2712praha2.JPG

Děkuju ještě dodatečně traťovce za prořezání dřevin přes které nebyl dobře vidět odjezd ze Zadní Třebaně na Beroun. :-)

Ahoj.
Zbyňku ty jsi se opět rozjel. :-) Nicméně, proč píšu. Ač nejsem zastáncem vozidel jako objekt v trati měl bych prosbu jak na tebe, tak na Mirana. Chlapi, nešlo by do Prahy na ONJ odjezdová skupina, pro jistotu napíšu, jedná se o kolejiště za depem (mostem, depo po pravé straně) hodit na dvě koleje soupravy Žabotlam jako objekt? To by byla prosba na umístění pro Zbyňka. Pro Mirana, šlo by z Žabotlam udlat dolehčený objekt a spojit třeba 3 soupravy jako jeden vůz, podobně jak je tomu u lowpoly, jeden vagń obsahující 16 Eas vozů? To by si tam vlastně mohl dodat tvůrce aktivit sám. V aktivitě přes ONJ už jsem opravdu zoufalý a mažu a mažu vozidla...
Přeji hezký den. Dan

Dane, čím dříve budeš mít OR tim lépe. Moje šunka za 8000, jak tu někdo píše a moje zaplněné Brno a jsem na 25fps, viz foto.Open Rails 2014-12-28 10-33-29.jpg

Myslím Josko, že Dan je na tom stejně jako já, až bude OR plnohodnotnou náhradou MSTS tak budem tvořit v něm, zatím jak čtu je to ztráta času.

Posezení ohledně OR už s Joskou chystám u mne doma, motného mne zajímá jak a co funguje, či nikoliv. Taky chci vědět jak na aktivity, Jinak mně plné Brno v MSTS taky nedělá potíže, jen musí šlověk velmi pečlivě zvažovat jak náročné vozy zařadit do aktivity a to je někdy problém. Další věc a teď budu možná za úplného vola :-) , tím, že mám mimo MSTS jinou činnost, která mi žere voného času až až a to je muzika, nějak jsem úplně ztratil přehled o simulátorech mimo MSTS. Máme tedy RW, OR a to jsou dva odlišné simy? Nebo jak to vlastně je? Já myslel, že na RW běží taky tratě z MSTS a teď se najednou řeší OR, no prostě mám v tom zmatek... :-) Nicméně, v MSTS mám tolik nedodělků, že než vše vyjde veřejně, máme tak jaro. :-)
Dan

Je to jednoduché:
ORTS (OR) je nový simulátor psaný pod Open source licencí a ten využívá tratě, vozidla a vše ostatní z MSTS. Je sice pravda že tam jsou ještě potíže ale to se snad časem doladí.
RW (RailSimulator2015) je úplně nový simulátor se svým prostředím, modely a vším co k tomu patří. Slučitelný s MSTS není.

Vše jsem nastavil podle návodu nastavení a stejně se to seká mám tento počítač : Inter(R) Celeron(R) CPU 2,406 HZ 2.39 GHz, 1,00 GB RAM

TrainMart tak sa s tým láskavo zmier že ti to seká a nezahlcuj tu fórum tvojim nekonečným vyplakávaním a choď si radšej kúpiť výkonnejší počítač, pretože tvoja kalkulačka patrí do múzea.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře