Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Neřeším, stavím, jak to mám na videu, které jsem si natočil. Spíš jsem měl nutkání na ten přejezd dát statický model kamionu, těsně u průjezdného průřezu hlavní koleje.Mám dotaz možná to bude trochu svérázné. Ve Stanici Studénka možná zmizí inkriminovaný přejezd. Ale zatím se neví co tam vlastně bude. Nebo pokud se ví zda tam bude podjezd tak bude to možno obsadit i sem? Díky
S pozdravem Honza.
Vidíš a já tam jezdím každý týden, teď zrovna v pátek ráno Pradubky - Ostrava a nevím proč mne vždycky ve studénce napadne odpočítávání: "Most, nebo kamión, most nebo kamión...".Úplně mne děsí, jak je na této frekventované trati jeden úrovňový přejezd za druhým.
Dotaz pro místních. Tohle je i vjezd do stanice Sedlnice nebo tato stanice má ještě samostatné vjezdové návěstidlo ??? Protože takto je vjezd hodně daleko, podobně jako ve směru od Mošnova. Pak by mě zajímalo jestli i návěstidlo z druhé strany od Mošnova je současně také vjezd do stanice Sedlnice.