Tom Kanka
Vlakvedoucí
Zbyněk Šemora napsal:.... Zatímco stále dokola zkoumáte a hledáte co mám špatně, ....
Pro klid duše - nikdo nic nezkoumá a nehledá. Šlo jen o reakci na tvrzení, že je to správně.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:.... Zatímco stále dokola zkoumáte a hledáte co mám špatně, ....
Burky napsal:......navíc když teď bude ta výluka v Brně tak se to hodí.....

Zbyněk Šemora napsal:Burky napsal:......navíc když teď bude ta výluka v Brně tak se to hodí.....
Dovolil jsem si to výluku trochu nasimulovat a současně posílám pozdrav od Čoudy s jeho novým CD Bbdgmee(236) 006. Vzkazuje, že možná na vánoce by jej pustil i ven.
Jinak jsem zachytil veškeré změny průtahu přes Brno Dolní. Určitě tam budou odchylky od reálu, ale snaha byla. Možná když bude nálada ještě něco trochu posunu. Nemám moc dokumentace a ve videu mi některá důležitá místa stíní vlaky proti. Souprava s Čoudových vozů.
Fauny napsal:Mám dotaz k trati BP. Po poslední aktualizaci jsem se až teď dostal k nově provedenému úseku z Brna do Letovic a před Majlontem mi vyskakuje hláška o chybějící textuře v Globalu LKW.ace a BLANK.ace. Je možné někde tyto textury sehnat?