Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Já jsem si vygooglil nějaká videa a jednalo by se o dvousvětelnou předvěst levá a pravá a pak 4 světelné hlavní návěstidlo, také ve verzi levé a pravé. A nějaká pro posun. Ale také budou třeba jejich sloupy a brány TV. To je úplně jiná architektura. Ale ještě budou potřeba k těm plánkům nějaké kilometrické údaje. Minimálně první a poslední výhybku. Já jsem zatím rozvětvil osobní část Bohumínského zhlaví, koleje protáhl někam k peronu a až budou přesnější údaje, tak bych to tam dokončil, eventuálně ještě trochu posunul.
Jeden mašinfíra mi říkal, že do stanice Chalupki jezdí z Bratislavy.
Jinak samozřejmě tento úsek ještě není akutní. Snad po aktualizaci trati bych ještě protáhl koleje za Dětmarovice přes Petrovice na další polský přechod a vše pak dokončil najednou. Stejně bude problém, jaké tam dát nádražní budovy, nebo ta strážní střílna před stanicí Chalupki. Žádný podobný model nemáme. Ale věřím, že něco by mohlo být dávno vytvořeno u polských kolegů.
Jeden mašinfíra mi říkal, že do stanice Chalupki jezdí z Bratislavy.
Jinak samozřejmě tento úsek ještě není akutní. Snad po aktualizaci trati bych ještě protáhl koleje za Dětmarovice přes Petrovice na další polský přechod a vše pak dokončil najednou. Stejně bude problém, jaké tam dát nádražní budovy, nebo ta strážní střílna před stanicí Chalupki. Žádný podobný model nemáme. Ale věřím, že něco by mohlo být dávno vytvořeno u polských kolegů.