Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ještě jsem vám juknul na ten Havlíčkův Brod. Protože tam vylezlo tolik kostlivců, že se to opravdu nedalo. Hlavně nedokončené koleje. :D Hotovo. Tedy kompromisně. Chtělo by to modeláře, protože nevím co do depa. Ale vůbec se nedivím, že se mi tenkrát do toho už nechtělo. :D Nejprve jsem musel zlikvidovat vegetaci a nahradit skupinami. Ale i tak, zastavět město, ten čtverec vyšel nešťastně. Bude nutné slučovat. Takže to jen dodělám do únosné míry. A příští aktualizaci tuto trať dokončím k obrazu lepšímu. Tedy pokud mi dáte motivaci. Ale je fakt, že tenkrát opravdu nebylo z čeho stavět. :D

Je nutné vědět, že 1600 je už na hraně a 1700 začíná být hodně nestabilní. Širá trať budiž, ale velké nádraží, kde má jezdit hodně vlaků? Každý vagonek je další objekt. A pak zákonitě FPS jde do cukatury. Kdyby mi tenkrát Mates nesloučil Ostravu a Bohumín, tak jste si tam moc asi nezajezdili. :D Praha a jiná velkoměsta to samé.

Treba to vsetko robit s rozumom......Aj modelovat aj stavat.....Nasekat tam vsetko od nevidim do nevidim dokaze hockto. Urobit to peknym a zaroven aj pouzitelnym uz nie kazdy.

Dem: toto by bylo záhodno zarámovat a určit jako pravidlo nejzásadnější ze všech zásadních.

To nemusíš ani určovať.....To je najzásadnejšie pravidlo a vždy aj bolo aj bude. Bez ohľadu nato kto má nato aký názor.

To ano, ale úroveň únosnosti se dá posouvat s lepším HW a SW, pokud je k dispozici.

Nebude tento Havlbrod trochu lepší ? :D Ale málem tento obrázek zůstal jen jako obrázek. Při osazování a kopírování křovin pro další obrázek mi editor zamrzl a po násilném ukončení ctrl-alt-delete a následném startu vyskočila hláška "selhalo načtení databáze". Což znamená rozbitý soubor tdb :D Poslední záloha z neděle, tedy týden práce by byl fuč. Naštěstí zůstal soubor BK, který byl výrazně větší než tdb tedy dobré znamení, že bude ok a po jeho přejmenování a nahrazení původního se trať už načetla. Není opravdu nejvyšší čas se na nějaké dodělávky už vykašlat? A nechat to na příště?
Ale stejně už mám co jsem chtěl mít doděláno. Blava a Havlbrod jsou jen takové bonusy, aby ubylo kostlivců vylézajících ze skříně.
911Havlbrod1.JPG 911Havlbrod2.JPG

Ahoj.
Hmm, tak to abych pomalu hledal jízdní řády nějaký ch zajímavých vlaků. :-) Vypadá to skvěle. Třeba se někdy za sto let hecneš a protáhneš to z Brodu přes Hlinsko do Pardubic. :-) :-) :-)

TAk to by bylo jiný kafe na Pardubice :D :D. Ale vrátil bych se s jiízním řádem tak o 10 až 15 let zpět kdy tudy jezdily ještě brejle na Sp vlacích :).

Ještě jeden takový detail by to chtělo. Trochu křoví na trati Jaroměř - Hradec. Je to tam trochu chudší v žst. Smiřice. :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře