Dokud jsem "zaměstnanec" traťovky

, tak jsem zkusil pokládat koleje od Bořího Lesa směr Znojmo. Jelikož jsem byl blízko skutečným souřadnicím, tak koleje pokládám podle mapy na terénu MSTS. A držet se stopy je celkem umění.

Tedy když chci dodržovat poloměry podle výkresů. Zatím mám namalováno do Hrušovan nad Jevišovkou a Hevlína, tak uvidím. Doufám, že to pak půjde smazat.

Ale kdyby šel vygenerovaný terén NASA snížit na mou úroveň, to mi ještě nikdo neodpověděl, jestli to lze. Pak by v Mikulově byla skutečná Pálava.
Ale aby tohle mohlo vzniknout, musel jsem trochu natáhnout vjezd do Bořího Lesa. Asi plus 200m a pak v tom rovném úseku dalších plus 200m. Ale věřím, že tato malá daň urychlí stavění hlavně okolí celé trati až do Znojma. ( jinde mám podobná natažení kilometrů, když to nevycházelo, tak snad žádný trest smrti za to nebude.

) Mám ale podle čeho pokládat silnice i baráky. Tak jen doufám, že vše rozvrtané dám do vánoc dohromady.
Na druhém obrázku je vidět odchylka od původní trati do Valtic. Stará trať vpravo, nová vlevo. Překřížilo se to někde kousek za Bořím Lesem. Tedy ten jsem musel postavit znovu, ale ve správném uhlu.