Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyňku, rad bych se zeptal?
Břeclav - Mikulov máš po novu a nebo ještě po staru ( zastávka / výhybna Sedlec atd.. )

No snad je to poznat, že po novu. :) Koridirové koleje a Sedlec dva perony. Tak to i namalovaly textury do terénu. Pak nebylo co řešit.

A čím víc snižujete v OR citlivost hry, protože nestíhá PC, tím to vypadá zajímavěji. Koleje jsou kostrbaté na poli a ve štěrku leží jen pražce. Je to modelem, a jen určitý poloměr oblouku.

Jezdí tam PlecháčoHoneckerlíno. :) Supermoderní trať a nasadili tam historické soupravy, kterýma jsem jezdil kdysi do školy. Nové prý vyrobí za dva roky. Hlavně, že na zahajovací papaláš jízdu nasadili Pantera. A lidé si jen pochvalolovali nízkopodlažní nastupování. To jim musel spadnout úsměv, když nastupovali následující den do reality. Na úsek Hustopeče - Šakvice to stačí. Ale dál jen 120? A to ještě s vytřeštěnýma očima? :)

Tak já se skládám s domečky v podzámčí mikulovského zámku a když jsem udělal kontrolu od trati, tak domečky zmizely. Měli nastaveno jen 800m .Tak jsem musel popřepisovat na 2000. Jinak v MSTS opravdu vidět moc daleko nebylo. Zámek a Svatý kopeček už jsou v mlze. A v OR se jimi můžete kochat z vlaku už od Sedlece. Na obrázku je vidět, že zbývá ještě hodně domečků.
2212Mikulov.JPG

Tady to už vypadá trochu lépe. Snažil jsem se. :) Když se to tak vezme, tak dodnes nemám vlastně nic nového. Tato trať také v Mikulově končila. Ale myslím si, že přepracování všech úseků je úplně jiný level. A bonus navíc, omalovánkami se dá dojet až do Znojma a z Čejče do Ždánic. Asi tolik bude zítřejší nadílka. :)
2312sedlec.JPG

2312mikulov1.JPG
2312mikulov2.JPG
2312mikulov3.JPG2312mikulov4.JPG

V dílnách Dan J. se pomalu finišuje na aktivitě z roku 2011, Os 14516 Hodonín - Zaječí, OS 14517 zpět do Hodonína a aktivita bude zakončena coby Os 4282 Hodonín - Břeclav. A hned další, na té je ještě malinko práce a je ze o několik let dříve, osobák Břeclav - Znojmo. Více jsem zatím nestihl, ale učitě budou další, ty nové úseky jsou opravdu belmi povedené, klobouk dolů.

Ať už si mohu na chvíli od stavění odpočinout a trochu vánočně relaxovat, právě jsem pro vás nakopíroval aktualizaci. :)
Stahujte, jezděte a pište do příslušného vlákna, kdyby něco nefungovalo nebo kdyby hra nějak řvala, že něco nejde.
Zatím se jedná o aktualizaci beta BP93.9, tedy pro distribuci platí, že na DVD jen BP93.2 a pro flešky to samé plus nejaktuálnější verze této beta aktualizace. BP 94 bude, až dokončím zástavbu a vegetaci. Pak mohu smazat soubory textur s mapami, které zabírají hodně místa. A možná se to vejde i na DVD. Uvidíme.
Přeji všem krásné vánoce.

Zbyňku kde všude se hýbalo kolejemi kromě úseku Brno - Břeclav? Díky a moc děkuju za aktualizaci.

Zbyňku kde všude se hýbalo kolejemi kromě úseku Brno - Břeclav? Díky a moc děkuju za aktualizaci.
Nejde jen o koleje, hýbalo (měnili se i výhybky), takže to odnesl rozsah skoro celé tratě, opravoval jsem i na úseku Kolín - Praha.

Jinak i já přeji hezké vánoce a hodně pohody.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře