Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Však Dane, já se díval na tvé screeny ve tvém aktivitovém vlákně a když jsem viděl obrázek z Novosedel, tak jsem se zhrozil, jak to tam ještě před několika dny vypadalo. :)
Až na tom obrázku z Jevišovky vidím, že mám skloník v ocelové konstrukci. Opravím až zítra.

Jinak Hrušovany i když obec je mimo jsou celkem náročnější s okolím. Ale snad to nevypadá tak zle i když ještě není vše hotové. Až vše dokončím, tak bych měl ještě otexturovat terén políčky, tam kde jsou. Protože v té defaultní zelené v dáli zaniká vegetace. Proto jsem obrázky celků dělal ještě na texturách map.
0201Hru4.JPG
0201Hru3.JPG
0201Hru1.JPG0201Hru2.JPG

To není citem, ale novými možnostmi editorů. V tom malém mlhahém okénku editoru MSTS toho moc vidět není. Proto je lepší detaily dodělávat v TSRE, kde se vše dá i rovnou zarovnávat. Také hodně pomohou namalované mapy na texturách. I když na trati Zaječí - Hodonín jsem mimo mapy, ale i tak jsem si poradil.

Jen drobný detail - Hevlínka by neměla být zrušená, jen je na ní zastavený provoz a poslední dobou se čím dál častěji objevují zprávy, že bude přeřazena do kategorie "Místní dráha", bude na ní obnovený sezónní provoz formou výletních vlaků (jako to je např. mezi Opavou a Svobodnými Heřmanicemi nebo na "Jemničce"). A prý je tam snad i nějaký zájemce o nákladní dopravu.

Četl jsem a doufám, že postaví i ten most a pak by to bylo super jezdit i tudy do Rakous. Pamatuji si po revoluci, jak jsme měli ve schránce leták, že v Laa jsou nějaké trhy, tak jsme si ještě tenkrát s maminkou udělali výlet. Vlakem do Hevlína a dál pěšky jako král Šumavy. A trefili jsme. Ale byla to legrace. Šli jsme z vlaku s davem a ten první pak povídá. "No, nevím kam jdete, ale já už jsem doma....." :) Ale naštěstí směr byl správný a došli jsme k silnici na hranici. :)

Po aktualizaci 93.90 mi viditelně zesvětlilo trakční vedení. Přesněji bylo dříve černé. To je Zbyňku prosím nějaký záměr nebo jsem jen něco přehlédl? Díky.

TV.jpg

Tak o tom nic nevím. Asi bude jiná souběžná příčina než aktualizace. V souborech w, terénu a databázových se grafika troleje nevyskytuje. Spíš se jedná o nějaké nastavení v OR.

Použití nové troleje v OpenRails, to nemá s tratí nic společného, ale tu novou trolej jsi si musel doinstalovat sám.

Použití nové troleje v OpenRails, to nemá s tratí nic společného, ale tu novou trolej jsi si musel doinstalovat sám.
Já to mám taky takhle světlé, ještě před aktualizací. V únoru mi někdo poradil řešení na slezině, ale kdo si to má pamatovat, že jo.

Našel jsem odkaz, kde se tento problém řeší. Je to snad chyba v OR.Pokud jsem to pochopil správně ,stačí si jen do složky s tratí nakopírovat nový soubor overheadwire3. http://www.elvastower.com/forums/index.php?/topic/16104-texture-overhead-wire/
Děkuji Rogersi za odkaz. Funguje to. Jelikož jsem na nic jiného nesahal, krom aktualizací a baruny, tak přemýšlím, jestli změna nemohla nastat dodáním baruního dieselsmoke.ace do tratě ( If the ace file is not in that location, Open Rails will use the dieselsmoke.ace as a substitute )?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře