Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tak to opravdu povzbudí k další tvorbě. Asi proto je tady na fóru nyní tak mrtvo. Někdo něco vymodeluje, naskinuje a hned reakce jestli by nebyla jiná verze. Jinými slovy "Jenom?" Pak se na to každý vyprdne a nic raději nezveřejňuje.pro mne jako uživatele totálně mínus, všude nesmyslní zdi a zkurvený najbrt.
Nemůžete nikomu diktovat aby tvořil podle vašich představ. Co člověk, to jiný vkus.
Já jsem v aktivním životě jezdil po starých rozbitých tratích, kde byla samá pomalá jízda, všeobecný rozkaz na papíře velikém jako Rudé právo, aby se tam vše vešlo. Těšil jsem se, až tratě začnou modernizovat a budou se zvyšovat rychlosti. A nakonec mi vyhovuje stav, jak jsem to postavil. Někde stará trať někde koridor. A jak postupovaly modernizace, nic předělávat nebudu. Ani by mne to nebavilo.
Nelíbí se vám Najbrty a přitom za starých časů se vzhled mašin kazil také unifikem a lokomotivy na čele měly nevkusně nalamovaný žlutý pruh. Až na několik nadšenců, kteří proti předpisům ten pruh domalovali kolem celé červené mašiny a hned to vypadalo pěkněji.
Tedy nikdo nemá právo druhého nutit, aby jinému se muselo líbit, co se líbí jemu, protože ostatní fuj.