vláčkař Jenda
Pokladník
A stále platí nejdřív hotové propojení Znojma s Jihlavou (a tedy dokončení bývalé Rakouské severozápadní dráhy)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odvolávám, co jsem odvolal.A stále platí
Ok. Stejně to ještě bude sranda, když nám zítra o půnoci končí výluka Brno-HH - Střelice a pak kdo ví kdy ještě druhá etapa Střelice - Zastávka u Brna. To si ještě všichni užijeme.Odvolávám, co jsem odvolal.![]()
![]()
Neplatí vůbec nic. Když Pan Bůh dá tak to bude a když nedá, tak to nebude.
![]()
![]()
![]()
Pravda, např. nové střelické ostrovní nástupiště.Propojím postupně vše. Ale pak to chce někoho, kdo bude modelovat okolní stavby.
Zrovna model nástupiště zvládneš vymodelovat i ty. Ale k čemu ti bude ve Střelicích? Podívej se pořádně na ten obrázek položených kolejí. Vejde tam nějaký peron?Pravda, např. nové střelické ostrovní nástupiště.
Ta na tohle opravdu už nejsou lidi. Já pokračuji ve stavbě jenom proto, že jsem chtěl vyzkoušet TSRE5 editor a nemusím se piplat s tvorbou kopečků. A také proto, že se stále vyvíjí Openrails a ORCZ/SK. Třeba někdy z nudy těch 20 000 přestavníků osadím.Jen mi ve stanicích chybí u výhybek přestavníky.
Tak do starých Střelic ne, že. Ale až by někdy za dlouho došlo k rekonstrukci na novou podobu...Podívej se pořádně na ten obrázek položených kolejí. Vejde tam nějaký peron?

Nebude. To si jenom tak pokládám koleje, jak mám náladu.Takže první bude úsek Brno - Jihlava.
Myslím že to chce hlavně klid. Já bych třeba chtěl hodinky s vodotryskem.Aha. Takže první úsek Jihlava - Znojmo Asi neplánujete prodloužit z Jaroměře trať do Staré Paky či Liberce? Myslím, že nejen já bych to ocenil![]()