alcapone
Pomocník strojvedoucího
Ty nemáš trať,nebo proč si toto napsal.Ahoj bude i úsek Týniště nad Orlicí - Letohrad ?? myslím bez trolejí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty nemáš trať,nebo proč si toto napsal.Ahoj bude i úsek Týniště nad Orlicí - Letohrad ?? myslím bez trolejí
děkuji moc těším se na další updateÚplně všechny neelektrifikové tratě. To pak je úplně jinde. Protože tohle mi na této hře nejvíc vadilo. Však jsem kdysi prohlásil, jestli někdo přijde s něčím, jak tohle aplikovat, že jdu do toho. Mělo by to fungovat i v klasickém Openrails. V MSTS se trolej vypínala, ale jen sloupy TV bez drátů, to není ono. I když by páni vývojáři ještě mohli vyřešit připnutí troleje k výložníkům. Vypadá to v obloucích blbě.![]()
mám trat jen jsem se chtěl zeptat jestli budu muset troleje vypínat nebo nemusím když pojedu po neelektrifikované tratiTy nemáš trať,nebo proč si toto napsal.
Beru v potaz že jsi začátečník, ale nedá se nerýpnout...mám trat jen jsem se chtěl zeptat jestli budu muset troleje vypínat nebo nemusím když pojedu po neelektrifikované trati

promin já na forum nejsem moc častoBeru v potaz že jsi začátečník, ale nedá se nerýpnout...Co myslíš, že se tady pár stránek vlákna zpět řešilo? Přeci zobrazování trolejí jen na elektrifikovaných tratích...
![]()
Nemusíš se omlouvat, myslel jsem to s nadsázkou...promin já na forum nejsem moc často

Pokud se tohle potvrdí, je to dobrá zpráva. Pokud ty pražce se mění na default, vypadá to dost rušivě.Zřejmě to budou ty převedené dynamiky v Dynatrax.

Mně to stále nejde stáhnout: Kliknu na odkaz, na zlomek sekundy se nahoře v záložce karet otevře okno, ale než se cokoli stihne udát, zase se zavře, a jsem tam, kde jsem začal.Když jsem vyměňoval aktualizační soubor a ten původní smazal, tak po chvíli zazvonil telefon, že nejde stáhnout aktualizace 95.
Tak ještě chvilku počkej. Všichni jsou jako utržení ze řetězu a je to přetížené.
Tak tomu nevěřím. Těch 6 lidí, co se tady těšilo na aktualizaci to nemohlo přetížit.Všichni jsou jako utržení ze řetězu a je to přetížené.