Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Celkem zbytečná otázka. Stačí otevřít hru, zvolit zimu a podívat se. Asi podobný obrázek jak u nás v CZ v zimě bez uceleného sněhu.Jakpak tyto krajinky vypadají v zimě?
Proto vyčkávám až bude i ladění u základních řad lokomotiv. Já stejně na jezdění moc času nemám a vše co projedu je v rámci kontroly tratě.Dělá se paralelně na více řad lokomotiv, to mohu prozradit.
Ahoj Dane. A kdo si myslíš, že v této spící komunitě tohle řeší?No, já mĕl za to, že se ta zimní varianta nĕjak řeší?
Ale jak to můžeš posoudit, když tuto verzi mé tratě nemáš. Viz příspěvekz Blízka (rozuměj u země) je to však taky "blivajz", který se pro MSTS nehodí.
protože jsem skončil u BP 93_20.
Kéž by tato nová trať existovala v původní MSTS verzi, včetně funkčních starých, a třeba i Vašich nějakých nových, nápaditých a dlouhých aktivit ve stylu DB aTN.. Hned bych do ní šel. Takto musím zůstat ke své škodě bohužel u 93_20 konzervyAle je tady ještě jedna možnost. Komu se to nelíbí, po tratích 240,241 a 244 nejezdit.Protože kdybych nechtěl vyzkoušet tyto nové možnosti, tak bych tyto tratě nikdy nestavěl. Tedy ani Břeclav - Znojmo ani Čejč - Ždánice. Šel bych například na trvalou dovolenou jako Martin s 321.
![]()
Já bych si toho přál a jsou to mnohem skromnější přání, ale bohužel nejsou lidi. Škoda, že tady není nějaká konstrukční debata, která povede k nějakým výsledkům. Bohužel, opět nic.Kéž by tato nová trať existovala v původní MSTS verzi