Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím,Přesně, já "lokálky" taky jezdím děsně rád. A jak píše ML636, největší škoda je, že není pořádně s čím. 850tek je "pomálu" (chybí třeba 001, 009, 010, 021, 031, 048, 049), 851 ještě míň a o 842 se ani nebavme, ty jsou čtyři. Ale jinak jsem zastáncem a milovníkem lokálek.![]()
Zdravím,Lokálek máte dost i v mém projektu. Zaječí - Hodonín/Ždánice, Tišnov - Žďár, Dolní Lipka - Štíty. Proto tvrdím, že právě lokálky jsou to nejpracnější ke stavění. Samý oblouk a hlavně změny sklonu a nejlépe v oblouku 20 promile nahoru, které se lomí 20 promile dolů, viz trať 251. To je opravdu stavební masakr. Ale i zapomenuté významnější tratě, jako Znojmo - Okříšky nebo Hevlín - Střelice. Co víc si přát. Vždyť jste nemuseli mít vůbec nic. Většina stavitelů tratí to dřív vzdala, než něco dokončili. A já tyto lidi plně chápu. A myslím, že pro sebe udělali jenom dobře.
Do Bechyně se snad už zase jezdí elektricky, ne?... Tábor - Bechyně je lokálka jedinečná a historicky významná, i když tam dnes jezdí "Regionoha", v době elektrického provozu byla úžasná.
To netuším. Měl jsem za to, že tam furt prohánějí "žlutý ďas", takže to je pro mne nová informace.Do Bechyně se snad už zase jezdí elektricky, ne?
No já bych taky rád. První pokus nevyšel, tak třeba druhý... Vím, že na to nemám trpělivost, ale hrozně by to pomohlo, kór když ty věci sám v tratích chci.Asi opravdu věnuju čas tomu, abych se naučil základy modelování budov a skinování modelů do hry. Já se vždycky cítím jako hroznej příživník. Velká poklona všem modelářům a stavitelům za jejich dosavadní práci a Zbyňkovi přeji pevné nervy s dalšími pracemi na trati.
Přesněji - dohromady 6 bafíků, 2 v záloze a 4 v provozu.... a dohromady 4 Bafíky. 2 čekající na výkony a 2 v provozu.
Je to možné. Vycházel jsem pouze z toho, co jsem viděl v Táboře...Přesněji - dohromady 6 bafíků, 2 v záloze a 4 v provozu.![]()