Dan J.
Strojvedoucí
Chtěl jsem napsat setinové...je to stinové zkousnutí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chtěl jsem napsat setinové...je to stinové zkousnutí

To jen nejbližší okolí. zbytek už bude jen iluze. Fíra má sedět v kabině a ne šmejdit v Drážďanech po obchodech.Ale i tak to bude náročné.
Modeláře by to chtělo, ale ne jen na stmelování domečků, ale například na modely zdí s podjezdy, které jsou poslepovány z desítek dílů a ještě to není ono. A hlavně modeláře nádražích. Jeden člen fóra se mi nabídl, že upraví halu v Drážďanech, ale asi je to větší oříšek. Rozměry upravil, ale textury musí úplně znovu. Jo, kdyby to někdo nafotil a použily se kvalitnější textury. Ale těch nádražích je po trati víc. Ale tohle by spíš měla být aktivita Němců. Vždyť z Drážďan do Práglu žádnou trať nemají. A že by jim už došly kvalifikovaní šotouši?
Jinak Dane, ty jsi extrém. Pokud nezahltíš stanice vagóny na 90%, tak to pro tebe není aktivita. A co má pak chudák počítač dělat než občas cuknout.![]()
Počkej, odbočka je tam jenom jedna a to tady. Výhybky šedesátkové. O kus dál nic není ani na jednu stranu.Kolik se tam jezdí do odbočky? Já tipnul 80. Kousek dál je ještě jedna propojka, ale tam jsem tipoval tak šedesátku.
Zítra to chci vydat.Tak link je tu pokud už nejdu pozdě
Ach jo. Tak jsem to původně měl, ale u jiného videa se mi ty jazyky výměn zdály nějaké delší, tak jsem to předevčírem předělal na 80.Počkej, odbočka je tam jenom jedna a to tady.
Drážďany jsou vlastně komplet udělané i v Train Simulator Classic (Bahnstrecke Leipzig - Riesa - Dresden).Ahoj,
Mno po delší době budu reagovat, Němci Dresden HBF mají už vymodelovaný,ale v projektu Pro Train ať už ve staré verzi ProTrain 5: Ostalgie: Berlin - Dresden z roku 1986 myslím či pak novější ve verzi 18 tuším a už po rekonstrukci.Jinak Dresden HBF jsem kdysi fotil,kdyby byl zájem o fotky, není problém.A objekty jsou též k dispozici, ať už pro Transport Fever 2 nebo tenkrát byl objekt aj v Google SketchUp
https://3dwarehouse.sketchup.com/model/ea88a8781b3a9303f82189039b79ac71/Haupt-Bahnhof-Dresden?hl=cs
3D Warehouse
3D Warehouse is a website of searchable, pre-made 3D models that works seamlessly with SketchUp.3dwarehouse.sketchup.com
3D Warehouse
3D Warehouse is a website of searchable, pre-made 3D models that works seamlessly with SketchUp.3dwarehouse.sketchup.com
Nutzungsbedingungen - Transport Fever Community
Die Community zur Wirtschaftsimulation Transport Fever & Train Fever von Urban Games sowie Railway Empire von Kalypsowww.transportfever.net

Ten nápis Dresden, nešlo by to udělat třeba na bílé ceduli s černým nápisem, aby to nevypadalo jako v ČR?Co znamená ta šachovnice vpravo? Je to jen obkoukané z videa. V předpisech DB se moc nevyznám. Tipoval jsem, že je návěstidlo vlevo.
Zobrazit přílohu 34675
Jinak to už mám celkem nachystané, tak zítra vydám prázdninovou aktualizaci. Ještě jsem si pohrál s obcí Konigstein, protože tam bylo třeba doplnit silnice a pod ně náspy, jak to tam je celé ve svahu, aby to tam i trochu vypadalo. Však u fotky výše jsem musel hodně uhýbat, abych nezabral tu kostrbatou hrůzu zvlněné silnice na textuře. Jinak ty popisky zastávek by měly být bez rámečků a asi i jiným písmem a tmavší podklad. Někdy příště. Stejně na zastávkách S-Bahn je na cedulích nápis Dresden hodně malým písmem, což také nemám. Vše mám stejně vysoké.Ale to jsou nepodstatné detaily. Hlavně v Drážďanech nezabloudit.