Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Myslel jsem na to a dávám za pravdu. Od Bohušovic až za Lovosice, tam to bylo doslova zapomenuté. Vždyť celá fabrika vedle Lovosic. Doplnil jsem tam tedy pár stovek objektů, dokud mne opět nedošly nápady, čím to a to osadit. Vždyť kolem ještě byly vesničky. Určitě to tam teď vypadá lépe, ale i tak by se tam mohly cpát domečky a stromečky do nekonečna.jak to bude vypadat do budoucna se zástavbou Lovosic
Ale už stop, v pondělí to vydám, protože by to chtělo pauzu. Ještě jsem dnes ráno opravoval od zbytečných polygonů a nějaké nepřesnosti ve vertexech na kopuli v Dresden HBF. Naštěstí to mám v gmax vše rozebrané, tak není problém. Ale kontrola v TSTE5, Vše parádně sedí, kontrola interiéru, také spokojenost. Ale v prosklení střechy vidím, že něco letí zprava do leva. Jako obrovský úlomek střechy. Vylezu z haly do ulice a na obloze celá flotila UFO. Obrovské pohybující se kusy něčeho. Hrůza. Co bylo jinak byl aktualizovaný model nádraží. Tak jsem jej smazal, ale nic se nezměnilo, jevy na obloze jak ve StarWars trvaly dál. Tak tohle je "nejlepší" událost před veřejnou aktualizací.
Vypnul jsem editor, načetl MSTS a tam vše OK. Tak znovu TSRE5 a také vše v pořádku. UFO asi už odletělo.
Zítra ještě udělám testy na chyby, jestli někde nechybí nějaká textura a pak se můžete kochat všichni ostatní.
Snad vám nové modely nezaseknou počítače. Proto je dobré mít v záloze Terrtex 1024. Volná jízda je plynulá, ale aktivity?