vláčkař Jenda
Pokladník
Vypadá to skvěle. Ještě se optám: bude i aktualizovaný trainset o ten německý ICE rychlovlak?bude hala hotová.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vypadá to skvěle. Ještě se optám: bude i aktualizovaný trainset o ten německý ICE rychlovlak?bude hala hotová.
ICE je v pohodě, jak píše Dan, ale co ten zbytek? Desiro a ty jejich S Bahn patra. To tam je také, ale úroveň začátků MSTS. Není někde něco lepšího?Ještě se optám: bude i aktualizovaný trainset o ten německý ICE rychlovlak?

Ano teď už budu spokojenýAby byl spokojený i Kimir s koši na odpadky, tak Deterio vymodeloval a já je na peronech vyměnil. I když na Neustadt jsou už jiné. Ale vypadají jinak dobře, pečlivě je vymodeloval. Také dobrá spolupráce. Vymodeluje nějaký doplněk, pošle i zdroják a já jen přidám ke svým modelům.
Tohle jsem našel normálně na google zadal jsem jen Dresden-Neustadt a prolezl obrázky.Až když je hotovo po mých improvizacích, tak to je najednou fotek a fotek. Třeba ten nápis na pozadí by nebyl problém udělat. Nebo tu klenbu do budovy. Ale asi v té době nikdo nevěděl, že budu modelovat. Ani já ne. Tak příště už víte co nafotit.
Také mi připadá, že odpadkové koše jsou nejžádanější detail pro tuto hru. Ale ještě mi jich na všech ostatních peronech projektu BP chybí kolem 125781 kusů.simulátor odpadkových košů