Dan J.
Strojvedoucí
Neboj, máme to nějak v plánu, ale čas pracoje proti nám.Abychom se vůbec dočkali...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Neboj, máme to nějak v plánu, ale čas pracoje proti nám.Abychom se vůbec dočkali...![]()
To jsem ani nečekal, že bude ta reklama využitá...Asi tak nějak to bude vypadat i s reklamou na Lokobar. Do těch příček konstrukce se mi moc nechtělo, jiný by to celé dal do Alfy.
Takže taková automatická samostavba. Pomocí osazování trati objektama zdarma přispívajících uživatelů postupně rozšiřovat svou trať. To je dobrý modelPřesně takto se to dělá. protože mě už nebaví vymýšlet jaký náhradní podobný domeček u trati umístit. Opravdu je lepší, když někdo nafotí a vymodeluje se originál. Ale samozřejmě fotografování má svá pravidla. Nesmí tam být stíny, tedy nejlépe fotit když je pod mrakem. A samozřejmě kolmo na objekt. Sice umím srovnat i šikmý pohled, když to jinak nejde, ale už to není ono, deformace nejde vždy srovnat úplně. Tedy děkuji Martin S.
Co to je zase za hloupý výrok? To je tím vedrem? Asi ano. Běž raději se někam zchladit do bazénu. Jestli neumíš číst, tak jsem jenom chtěl, aby namísto "já chci" dotyční zvedli zadek a šli nafotit nějaký významný objekt u trati, který by tam měl být. A jelikož jsem se to už naučil, tak vymodeluji. Tedy pokud to nebude nějaká šílenost. Ale jinak pro tvé info, většinu modelů vymodelovali modeláři speciálně pro tento projekt. Protože chtěli, abych jim tam položil koleje. Asi tak nějak. Opravdu mi to připadá, jako by si někdo jen hledal záminky, aby mohl prudit. S takovou docílíte jenom opaku, že se dotyčný na další stavění opravdu už vykašle.Pomocí osazování trati objektama zdarma přispívajících uživatelů

Ještě se musíš naučit trávu.Asi tak by to mohlo vypadat, zatím bez cedulek. Jenom test, jak to bude sedět. Sedí.Udělal jsem dvě délky, jedna 30m, druhá 60m. 30 se hodí do oblouků jako zde, ale někde jsou jen krátké 30m vlaštovky. Dal jsem tam pod střechy svítící lišty.
Zobrazit přílohu 39109
Koukám. Můj vlastní model originál nádražní budovy, moje modely peronů, moje modely vlaštovek. Před několika lety něco absolutně nepředstavitelného. Zřejmě učit se člověk může i v důchodovém věku. Asi nikdy není pozdě. Stačí jenom chtít.
A mít obrovské moře volného času.. Závidím ti...Můj vlastní model originál nádražní budovy, peronů, vlaštovek,... Před několika lety něco absolutně nepředstavitelného. Zřejmě učit se člověk může i v důchodovém věku. Asi nikdy není pozdě. Stačí jenom chtít.
Bohudík, nemusím. Modeluji na co mám chuť a náladu. Ale i tak vegetace máme celkem hodně, ta mne vůbec netrápí.Ještě se musíš naučit trávu.