spíš jsem zvědav, kolik toho ORCZ snese
Však asi největší zabiják musí být Děčín - východ. Tady v Německu je to zatím OK na počet objektů. Tedy než se to zastaví domečky a stromečky. A vedle hned doslova vymodelovaná trať do HBF, no bude to určitě zátěž.
Ale jinak mi někteří připadáte jak slogan opozice za Bolševika. (to bylo v jednom silvestrovském pořadu někdy z roku 1967)
"Když se neurodí, máme problém. Ale když se urodí, máme ještě větší problém."
Kdyby bylo málo tratí, aktivitáři by vzdychali, že už není co kde dalšího tvořit. A když se rodí nové úseky, tak "ježišmarjá" "to jsou moc velké stanice...to je moc daleko.....
Naštěstí máte nový projekt "Východočesko" (042). Tam se mohou aktivitáři vyřádit. Tedy po doplnění potřebných provozních náležitostí, jak poukazujete v hlášeních.
Ale asi málo kdo ví, že na začátku MSTS po 024 a Vysočině vznikal i projekt "Východočesko" Autor měl položené jenom koleje, ale ve stejné oblasti jako nyní projekt 042. Ale neměl čas práce dokončit. Mě tu trať autor poslal a podle ní jsem se inspiroval, jaké kolejové díly z Xtraks bych měl zařadit do kolejiva BP. Autor tam měl elegantně řešená zhlaví stanic, čímž jsem se motivoval a používám tento způsob dodnes. V tom projektu nebyla jediná dynamická kolej. Tou jsem nahrazoval kolejové díly, které jsem neměl. Myslím, že i Hradec Králové jsem měl jako motivaci, jak některé části vyřešit. Tedy i tento nedokončený projekt měl tehdy smysl.