Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už nemusíš, Mikulda mi napověděl. Ale klidně vyfoť tu dlažbu na peronech. Netuším, jestli se to podaří, aby to bylo rovně. Tady bych šikmou fotku se narovnat nepokoušel, protože musí lícovat všechny hrany. Ale možná by to šlo s nataženýma rukama, kolmo na hranu peronu. Stačí čast, pokračování dlažby si už rozkopíruji. Tam jsou takové obdélníky, tak vyfotit každý roh u hrany peronu. Hlavně ať je to ostré a bez retušování. když to nevyměním, tak Deteria tady klepne. Už mu musí docházet mračouni.A tu vzdálenost výtahů od schodišť mohu klidně změřit
1. odst.: Zkusím rovně nějaký kus čtvercování, obdélníky na hranách perónu zaberu taky, doufám, že jsem to správně pochopil.1
Už nemusíš, Mikulda mi napověděl. Ale klidně vyfoť tu dlažbu na peronech. Netuším, jestli se to podaří, aby to bylo rovně. Tady bych šikmou fotku se narovnat nepokoušel, protože musí lícovat všechny hrany. Ale možná by to šlo s nataženýma rukama, kolmo na hranu peronu. Stačí čast, pokračování dlažby si už rozkopíruji. Tam jsou takové obdélníky, tak vyfotit každý roh u hrany peronu. Hlavně ať je to ostré a bez retušování. když to nevyměním, tak Deteria tady klepne. Už mu musí docházet mračouni.
Pak by se hodila vyfotit ta zeď u tunelů. Dál už nemusíš, naproti peronů se to dá krásně udělat z maps.google.
Ale já se tady dost zdržel. Ještě mám dělat Pernerovu ulici a celé podezdění trati směr Libeň.
Ještě by mne zajímalo, co bylo za baráky vedle Krenovky, jak je zbourali kvůli mostům Nového spojení. Kolika patrové činžáky to byly a kolik jich bylo. Já už si to nepamatuji. Nějaké činžáky bych tam doplnil. Také chci udělat blok domů naproti Masaryčky po Šervůd. (aby to byl jeden kus, ne skládačka. Textury také použiji něco ze zásob. Vlaky těsně nejezdí, tedy není třeba se piplat s autentickými fotkami. To by pak bylo asi všechno z této oblasti. tedy kromě budovy Federálního shromáždění (Svobodná Evropa), divadla a té vedle nad hlavním nádražím.![]()