Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Děkuji, ale tato by nebyla?jeden T211 je od Pikka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji, ale tato by nebyla?jeden T211 je od Pikka

Však jsem jej stáhnul odsud. Asi s tím neumím jezdit a celé jsem to polámal. To byla ČSD T211.táhni si prasátka u Josefa V
Model a textury od 703.045 je potřeba stáhnout opět u Pikkuho, Josef distribuuje pouze ladění a upravený model pro pohled ze stanoviště na kapoty.Ještě tam má verzi 703 ČD, ale tam chybí textury. Asi se musejí stáhnout z jiného modelu. Nebo stačí přejmenovat ty staré?
Jsem tak učinil, jenomže Josef má úplně jiné značení, tak jsem použil s soubor od Pikka, ten s laděním nemá snad nic společného a natěšeně chci spustit.Model a textury od 703.045 je potřeba stáhnout opět u Pikkuho

Však asi proto byla na Negrelliho ta výtažná kolej. Dodatečně jsem zjistil, že jednu kolej nemám rovnoběžnou, tak jsem ještě opravil, protože by rampy po celé délce nelícovaly. Zakřivený bude až ten konec v oblouku, který se přizpůsobí ke kolejím. To bude Masaryčka jak vymalovaná. Jelikož jsem ještě zjistil, že obvodové zdi budov jsou nepatrně nad terénem. Model je tak, aby vše lícovalo s podkladem. Tak vymodeluji kolem budovy i chodníky a bude to i vypadat lépe z externího pohledu.Spěšninové koleje, tady býval pěkný posun.
To není meziaktualizace, ale opravená a doplněná aktualizace 102. Kvůli nemožnému odjezdu vlaků směr Bubny.Měla by se stahovat ta meziaktualizace

Huráááá! Tohle kvituji a přimlouvám se! Bude to zase P A R Á D A !!!chuť znovu obnovit aktivitu Topírna noc
Čekal jsem, kdy se objevíš...Huráááá! Tohle kvituji a přimlouvám se! Bude to zase P A R Á D A !!!![]()
No co si budem... Tyhle long aktivity (i s Dnem Blbem) jsou a byly stále legendy!Čekal jsem, kdy se objevíš...![]()