Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E nebo T ?Hekl338 napsal:Nevite nekdo, kde stahnot pomeranca? Hledal jsem vsude mozne a nenasel jsem nic. Predem dekuji.
něco bývalo u Taxe na http://xtrain.alsat.sk nebo ještě i u Miloše Starého tady na http://www.msts.cz , ale to už je všechno pryč - ikdyž doufám, že u Taxe jenom dočasně.Hekl338 napsal:Heh, to jsi me zaskocilT679.0/776,T678.0/775 Alespon jeden z nich. Co myslis E nebo T nevim, odbornik na HDV nejsem.
T jsou jmenované , E je E458.0/110.Hekl338 napsal:Heh, to jsi me zaskocilT679.0/776,T678.0/775 Alespon jeden z nich. Co myslis E nebo T nevim, odbornik na HDV nejsem.
Zatím ještě ne. Ale brzo budou i s vyladěným engembob57_cz napsal:..zvuky jsou u Jacka..
bob57_cz napsal:T jsou jmenované , E je E458.0/110.Hekl338 napsal:Heh, to jsi me zaskocilT679.0/776,T678.0/775 Alespon jeden z nich. Co myslis E nebo T nevim, odbornik na HDV nejsem.
Cab u Arwyho, zvuky u Jacka, modely mají Tax, Pikku a Duuso.
Já to mám stažené v archivu a rozdělené podle autorů u každé řady - např. kouknu doMartens napsal:bob57_cz napsal:T jsou jmenované , E je E458.0/110.Hekl338 napsal:Heh, to jsi me zaskocilT679.0/776,T678.0/775 Alespon jeden z nich. Co myslis E nebo T nevim, odbornik na HDV nejsem.
Cab u Arwyho, zvuky u Jacka, modely mají Tax, Pikku a Duuso.
bobe, Tax je má dočasně staženy, u pikka a duusa jsem byl taky a modely nejsou ani u jednoho. můžeš tedy dát, prosím, přímé linky, pokud je víš?
E499_2002 napsal:Já mám T679 019 i se zvukama a kabinou, má někdo zájem?![]()
Robo napsal:E499_2002 napsal:Já mám T679 019 i se zvukama a kabinou, má někdo zájem?![]()
Zvuky, ktoré tam sú stoja určite za prt.
Ak kabína nie je od Arwyho, platí vyššie napísané.
Tak Arwy už měl cab animovaný - pokud se nepletu. To máš docela brontosaura.E499_2002 napsal:Robo napsal:E499_2002 napsal:Já mám T679 019 i se zvukama a kabinou, má někdo zájem?![]()
Já s ním nejezdím, cab je statický a zvuky bych řekl, že některé sou z Dash9

Dobrá duše dělá co může, spřáhla a světla mám hotové, chtělo by to, aby někdo zkontroloval trakční charakteristiku. Zvuky mám hotové, ale bez engu ven nepůjdou.Tax napsal:Ak mi nejaká dobrá duša pošle vyladené engy pre 30 aj 80 cm, dám to zas k verejnému downloadu.
Martens napsal:Tak Arwy už měl cab animovaný - pokud se nepletu. To máš docela brontosaura.E499_2002 napsal:Robo napsal:E499_2002 napsal:Já mám T679 019 i se zvukama a kabinou, má někdo zájem?![]()
Já s ním nejezdím, cab je statický a zvuky bych řekl, že některé sou z Dash9
Tak pěkně děkuju Martensi za ''brontosaura''
Ale všímaš, kam sme sa dostali za tu dobu?Robo napsal:Tak pěkně děkuju Martensi za ''brontosaura''
Čo sa čuduješ ? Však to má minimálne 4 roky. Fuh, to je doba.