Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:No vidíš, před chvílí jsem dostal od nich email a také mne napadlo, že na této slezině nás najde velkou část pohromadě. Zajímají je tratě i modeláři. Tak jsem doporučil na reportáž slezinu.Delay napsal:Zdravim, o nasu stretavku maju zaujem aj redaktory zo serialu Pozor Vlak. Tak by som potreboval mail na organizatora. Prosim nech sa mi ozve do SZ. Dakujem
Proč ten vyplazený jazyk ? Tak se starší pánové nevyjadřujíMc.Ota napsal:...
Vyřízeno!![]()
Hezký den,
už delší dobu si v pořadu Pozor vlak (http://www.youtube.com/playlist?list=PL706766EA9471F65F )říkáme, že bychom měli natočit něco o simulátorech. Jak to všechno funguje, kdo a jak dělá tratě, kdo a jak dělá lokomotivy a vozy a další a další podrobnosti. Vůbec se v tom neorientujeme. Byl byste ochoten s námi spáchat hezkou reportáž anebo poradit kdo je ten pravý?
...
O slezině jsem také slyšel, takže bych velmi rád přijel natočit s účastníky onu slezinu a také pohovořit a ukázat jak vznikají tratě a lokomotivy v prostředí MSTS. Rozhovory asi nebudou problém, jak jezdíte v MSTS asi také nebude problém, ale jste schopni ukázat jak se staví tratě a jak se tvoří lokomotivy a vozy?
Styk s novináři je pro mne běžnou záležitostí, ale nikterak příjemnou. Dokáží dát člověku šikovně do huby i to, co nikdy neřekl či nikde nikdy nenapsal. To, aby se natočilo pár minut o stavění tratí, modelování skinování či ladění, je třeba navštívit každého zvlášť v klidu u jeho počítače. A ne v relativně malé prostoře, do které se chystá nějaká desítka lidí. Novináři budou mít reportáž a my místo, abychom se sešli, pokecali, něco domluvili a namotivovali jeden druhého na příští měsíce, budeme skákat kolem nich? A další velkou otázkou je. Potřebujeme takovou "reklamu"??novinář napsal:.... takže bych velmi rád přijel natočit s účastníky onu slezinu a také pohovořit a ukázat jak vznikají tratě a lokomotivy v prostředí MSTS. ...
Přesně tak to je myšleno, ale právě na slezině se najdou ti lidé, se kterými se chtějí domluvit.JiříkTK napsal:...To, aby se natočilo pár minut o stavění tratí, modelování skinování či ladění, je třeba navštívit každého zvlášť v klidu u jeho počítače. ...