Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

...aby ses nesoustředil jen na nejnovější vysokopolygonové modely, ale také udělal občas nějaký repaint některého ze starších méněpolygonových modelů, které by šly používat pro traffic či jako LC...
Alebo majú časový deficit a dávajú prednosť radšej rodine a keď majú hodinku času vybehnú radšej do prírody. To je môj prípad Jirko. Ale na MSTS som určite nezanevrel. Robím podľa možností....Někdejší aktivní autoři odcházejí k jiným simulátorům nebo mizí někde v propadlišti dějin...
Dušane, to je přece OK. Zrovna Tebe jsem nepovažoval za ztraceného. Nakonec já se sem vrátil také až v pošmourných listopadových dnech a už se těším na březen.Alebo majú časový deficit a dávajú prednosť radšej rodine a keď majú hodinku času vybehnú radšej do prírody. To je môj prípad Jirko. Ale na MSTS som určite nezanevrel. Robím podľa možností.
Ja viem, len ma ten nedostatok času mrzí kvôli 9 rokov rozostavanej trati...Dušane, to je přece OK. Zrovna Tebe jsem nepovažoval za ztraceného. Nakonec já se sem vrátil také až v pošmourných listopadových dnech a už se těším na březen.
Vďaka. Už som si myslel že tu vediem monológ, a o repainty zvolenských strojov nie je záujemS těmi modrými brzdovými válci bys podle mě měl ještě něco udělat. Je to strašně svítivá nepřirozená barva.