F
FrantaVopička
Host
Matesi, to je úctyhodný výkon, ještě v tom vedru. Můj limit je 120km za odpoledne, ale v sobotu jsem najel jen 47km, převážně po lesích a i tak jsem toho měl jak se říká plné kecky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michal napsal:Matesi, to je úctyhodný výkon, ještě v tom vedru. Můj limit je 120km za odpoledne,
...
Z Opavy do Hradce nad Moravicí je šílený provoz, na jaře jsem jel a měl jsem v plánu jet jen kousek z Opavy do Hradce vlakem a zpět na kole a připadalo mi, že furt jen uhýbám autům. Do Branky jsem jel po chodníku, nechodilo moc chodců, tak to byla pohodička, protože uhýbat autům by mě moc nebavilo, to bych měl lepší pěšky, pak jsem jel z Branky po silnici směrem na odbočku Moravice, a to byl děs, dokonce mě seřval jeden řidič autobusu. Nakonec jsem měl v Opavě co dělat, abych stihl vlak Sp 1617 ve 13:09 a přitom jsem do Hradce jel v 10:41David Hájek napsal:Mohu-li doporučit nějakou pohodovou trasu,pak to bude určitě výlet ze Suchdola nad Odrou do Bohumína přes Odry,Vítkov,Melč,Hradec nad Moravicí,Opavu,Štítinu a Hlučín.Pravda,dělá to přesně 107.5 km,ale krom okolí Melče se většinou jede podél železničních tratí.![]()
Michal napsal:... dálnicím.![]()
No. Pokud jsou kvalitní ložiska, tak tohle vše vydržet mohlo. Ale ne řetěz s pastorky nebo brzdové gumičky nebo pláště. Ale také záleží jak které. A neplatí přímá úměra, že čím dražší, tím déle vydrží. Dnes drží kónusy bez vůlí i na nižší střední kategorii. Takový Favorit, to bylo blato. Kónusy se musely vyměňovat každý rok. Ale jednou jsem opravoval nějaký bývalý závodní favorit z 60. tých let a to byl matroš. Kónusy jako nové.nebulus napsal:... O nejakom začínajúcom opotrebení sa dalo začať hovoriť po najazdení 10 000km ( koľko mal predtým netuším )....
Jo, Zbyněk na trenažeru.Mates napsal:Tak letos se žádný cyklista neozývá?Jezdí vůbec někdo?![]()