Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robo a světla jsou podle slovenské Z1 nebo podle české D1?Robo napsal:Čouda: Však toto je finál. Svetlá, ktoré som ti poslal môžeš kľudne klonovať do svojich strojov. Cvf pre trojky a hybridy ešte doladíme.
Světla dle české D1 jsem dělal já, navíc varianty podle dálkového reflektoru - velký žárovkový (nažloutlý) nebo dva malé halogeny (bílé)Martens napsal:Robo a světla jsou podle slovenské Z1 nebo podle české D1?
Poziční bílé by měly svítit vpředu trvale stejnou intenzitou (ne tlumené/dálkové) ve všech polohách, vzadu jen v poloze vypnuto. Obojí nezávisle na přivěšených vozidlech. Zůstalo to tak?Robo napsal:...Jacek: To je síce pravda, ale pozičné svetlá vpredu boli zbytočné definované dvakrát - 4 Headlights išli teda preč a potom išli preč ďalšie 4 Headlights Loose consist, pretože Loose consist dokáže aj tak svietiť, a tak sa svetlá zredukovali z 31 na 23 headlights.
...
Robo napsal:...
No zkrátka v poloze 0 by měly svítit bílé pozičky vpředu i vzadu - pro posun.
Jacku a Robo: Proč jsem se ptal? Možná jsem se díval blbě, ale u 736 máte pro posun po jednom pozičním na každém čele (což by mělo být Z1 - alespon tak jsme se bavili při ladění 736, ale u D1 je pro posunující díl něco jiného).Jacek napsal:Robo napsal:...
No zkrátka v poloze 0 by měly svítit bílé pozičky vpředu i vzadu - pro posun.
Ano, 4 bílé. To co je u vás jako označení posunujícího dílu by mělo podle D1 být označení obsazeného vozidla (noční návěst) - tudíž použitelné pro loose consist.Robo napsal:Martens: Tak áno, pri 736 jedno pozičné biele vpredu, jedno vzadu a to do uhlopriečky. U vás sú zapnuté všetky 4 biele pozičné naraz, nie ?
Martens napsal:Ano, 4 bílé. To co je u vás jako označení posunujícího dílu by mělo podle D1 být označení obsazeného vozidla (noční návěst) - tudíž použitelné pro loose consist.Robo napsal:Martens: Tak áno, pri 736 jedno pozičné biele vpredu, jedno vzadu a to do uhlopriečky. U vás sú zapnuté všetky 4 biele pozičné naraz, nie ?
Vždyť tam svítily všechny 4 , proč ladit a předělávat to, co už bylo naladěné.Robo napsal:Stalo by sa niečo, ak by pri LC svietili všetky 4 ?