Open Rails - galerie obrázků a videí

A mně to vůbec žíly netrhá, barva sedí, jiná mašina není a vysvětleno výš. Technicky jet může, neshoří. A já musím dát co je k dispozici. Když bude ta 189 ke stažení veřejně, vyměním.

Nechci vám do toho kecat, ale tu BR189 bych tam viděl radši.
Tak odkaz mně nefungoval, teď ano, takže vyměním a link přidám do ReadMe k aktivitě, tím budou mít detailisti klid. :), a zde další obrázky:
Sp 101652 Labský Soptík, Lysá nad Labem - Praha Vršovice:
LS_073.jpgLS_074.jpgLS_075.jpgLS_076.jpgLS_077.jpgLS_078.jpgLS_079.jpgLS_080.jpgLS_081.jpgLS_082.jpg

Až na to, že je to DB 185 a ta může normálně na naši trati jet, když už tady dáváš rady. :)
Zobrazit přílohu 36641
A ona umí 185.1, případně 185.2 systém 3kV =? A nebo má dokonce povolení do ČR? :eek: Jak už tu padlo, máme tu krásný model 189. A ne, opravdu to není jedno :D Já nevím jak ostatním, mně by se docela líbila aktivita, kde budu potkávat aspoň takové mašiny, jako ve skutečnosti ;)

J8 bych měl 189 i 185, ale teď jsem přišel na jeden detail. Smetáky jsou naladěny na výšku 6,2m. Teoreticky po rozkódování S souboru by mohla jít animace "přiškrtit" na 5,50 resp. 5,60m

Ale takhle to nejde. Smykadlo jsem sice dal na 5.5m, ale zbytek se nedá doštelovat, navíc je to smykaldo ještě o 10cm výše.

RunActivity 2024-01-04 12-48-50.jpg

LS_110.jpgLS_111.jpgLS_112.jpg

Sp 201651, Beroun - Lužná u Rakovníka (kam vede trať, tedy Beroun Závodí):
LS_113.jpgLS_114.jpg

Zvonec a konec... Beroun Závodí.
LS_115.jpg

Dane, zkoušel si ten save/load po delší jízdě, jestli se denní doba respektive světelné podmínky drží už konstantně?

ORCZ by to kousnout měl, ale je to darda a v takové Praze? A to jsou přesně ty rýpání a rady lidí, co nevydali ani ho.o a možná ani aktivity nejezdí, jen vysírají, coby kdyby. Do AI vlaku, který kolem mne proletí, je úplně jedno, jestli tam dám, co jsem měl ze stránek TheTrain, nebo jestli tam dám mašinu, která je skoro vzhledově stejná, ale zatíží comp jako prase a pak ti samí budou plakat, že se jim něco seká a padá. On je rozdíl hodit si tak náročnou loko do volné jízdy, nebo do aktivity s pořádným PC provozem. Chápu, že když někdo zařadí laminátku do Ostravy, je to fakt bijící do xichtu, ale zde opravdu úplně o ničem, navíc, pokud to někomu tak strašně vadí, může si ji vyměnit, ale s rizikem, že se mu aktivita zahryzne a dojede tak akorát do ... :-)

Back
Nahoře