Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Proč? Protože tyhle nezkomprimované modely si můžeš nechat na svoje volné ježdění. A nesnaž se mi podsouvat něco jiného. Inc. soubory vůbec nevadí, jen stěžují prácí s AE MSTS, až bude editor na tvorbu aktivit přímo v OR a ne ta sračka, co se tak tváří, tak se pak můžem bavit a já jsem psal hlavně o komprimaci s. souborů. To jen tak dodatečně. Inc ladění jsou super při update chování, že se nemusí drbat s každým eng, wag zvlášť, stačí je jen dát do podsložky a je po potížích, ale stále záleží na ochotě a spolupráci s tím je problém, jak koukám poslední dobou.INCových ladení, načo to budem compresovať späť, pri modeloch s animáciami s tým je aj tak problém. A zaberá to zbytočne čas, ktorý ja môžem venovať niečomu inému, dôležitejšiemu.
Jen tak nezávislý dotaz. Co je to tvrdé jádro? Protože každý tvoříme podle svých představ a kdyby nám někdo diktoval, že to musí být jinak, to by asi nešlo. Tedy kdyby to nebyl náš štědrý sponzor. A fyzikální zákony jsou jen jedny, tak snad žádné "tvrdé jádro" je měnit nemůže. Ne? To chce přece klííd. Vždyť je to jen naše hobby. A každý děláme někdy chyby. Protože každý tvořící nemusí znát všechny problémy, když nedodrží nějaké zásady. Hups. Aha, tak se to opraví. No.jiný názor než názor lidí zde jak nazýváme onoho "tvrdého jádra" není přípustný.
Já sice Routeriter nepoužívám, ale na FFedit mám zástupce a ten mi funguje všude na všech počítačích i na Win11. A také Aceit. Kdysi někdo říkal, že to funguje jen v WinXP. Kdepak. Já si tento soubor nakopíroval na OneDrive a na všech počítačích mám jen zástupce a tento prográmek také funguje naprosto všude i na Win11. Protože tohle jsou prográmky, které není třeba instalovat a stačí jen spustit. A to samé jsou ostatní potřebné prográmky jako TGatool2. Vše funguje bez problémů. Jinak by počítač letěl dávno oknem.Navíc mě na PC nefungují potřebné nástroje( a nejsem jediný) jak RouteRiter, tak FFEDIT
Souhlasím, ano, jen jsem psal důvod u té DB, proč jsem nechtěl zatěžovat aktivitu kvůli AI který potkáš na trati. A jsem tomu samozřejmě rád.Jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor, že ORTS již není polygonově tolik omezené a s dnešním průměrným PC, při správném nastavení, nemůže dělat potíže s výkonem a nedostatkem FPS a to i v náročnějších aktivitách.
A pak mi ale řekni, jak máme tvořit aktivity, když nám začne padat editor aktivit pro MSTS?! Když se ty nezkomprimované s soubory nakumulí, začně padat. Vyzkoušeno, proto jsem u celého tvého balíku vozů pro 810 balil soubory zpět. Ty velké eska mi nešly, ale editor přestal padat. Teď komprimuji vše, co mi zvládne FFEDIT. Jak z toho tedy ven? Aby se tvoje skiny daly používat v aktivitách při tvorbě s normálním editorem.Jinak komprimovat .s soubory dále nebudu, ano někdy ta komprese rozbije animace
Nezvrhlo, tvůj názor akceptuju, snažím se je komunikovat a ono to jde po netu blbě, kdyby jsi seděl vedle mne u PC, bylo by to jednoduhší, na to byly kdysi super právě ty srazy, kde se vše ladilo ke spokojenosti všech tvůrců. Není třeba házet do odpadu, od toho tu je fórum a diskuse.Koukám, ale že se to tu opět zvrhlo (jako vždy když se můj názor na věc odlišuje od některých tu přítomných), tak poprosím správce o přesun celé této debaty do příspušného vlákna, Děkuji.
Nebude ti fungovat u velkých s souborů a s jiným programem neumím, takže tady jsem v pasti.FFedit mám zástupce a ten mi funguje všude na všech počítačích i na Win11
Fakt? Já komprimoval i velké soubory a FFedit nic nenamítal. prostě to dekomrimoval nebo komprimoval. Se mnou se celkem kamarádí.Nebude ti fungovat u velkých s souborů
Jsou naprosto parádní. Já tam jel po dlouhé době a nádhera.Dane, konečne vidím niektoré moje modely budov v trati, ja som ešte ani nemal čas sa tade previezť![]()