Dan J., asi vieš čo sa so mnou stalo, vôbec mi to nevadí. Ale trochu ma svrbí ruka ti niečo napísať, avšak BAN mi to nedovolí (ďakujem
@mikulda 
)
Je rok 2024, nároky išiel niekam inam. Už nejaký ten piatok od Dana tú trať mám, beží v pohode. S plynulosťou som nenašiel zatiaľ žiadny problém, a asi ani nenájdem, keďže si myslím, že mám adekvátnu zostavu k 21. storočiu. Neboj sa, mám aj iné hry, tie mi bežia tiež naprosto v pohode.
Zjavne bude problém na tvojej strane, a v tvojom tvrdom odpore k kvalitnejším modelom. Ako spomínal Dan, nemám za potrebu jazdiť s modelmi z TheTrain.de, čo boli robené, pardón maľované pre dobu pred pánom Križíkom. Tak isto, tvoje obľúbené spätné compresovanie modelov, a absencia INCových ladení, načo to budem compresovať späť, pri modeloch s animáciami s tým je aj tak problém. A zaberá to zbytočne čas, ktorý ja môžem venovať niečomu inému, dôležitejšiemu. Nepáči sa ti náročnosť modelov ? Nech sa páči, poskytnem ti MSTS. a môžeš jazdiť koľko chceš. Ak nemáš dostatočne úložisko, čo dnes stojí zlomok ceny, tak sorry, ale komunikáciu ďalej viesť nehodlám. Prečo by ma mala trápiť veľkosť savu ?
Tak mimo reči, 702-ku ktorú som si robil podľa našej reálnej predlohy, a má 50 000 polys, ti radšej ani dávať von nebudem, mal by si zbytočné namietky. Tvoj názor, že moderné mašiny nikoho nezaujímajú, neznamená, že nikto ich nemusí robiť, a myslím si že autor F4, má na svoju dobu, veľmi kvalitné modely ktoré sa dajú považovať aj dnes za adekvátne dobe. A keďže o moderné pýčoviny nieje záujem, túto, pomerné zaujímavú F4 asi význam vydávať nemá

Tu to zjavne už význam nemá, keďže tvrdé jádro tohto fóra, ide čo raz viac dole vodou ktoré sa nevie prispôsobiť dnešnej dobe a radšej budeme prešľapovať v 15 storočí minulého stroročia
@DeadFish , ja Ti ďakujem za vypožičanie účtu. Kto bude mať záujem,
vidíme sa tu ...