Open Rails - galerie obrázků a videí

Rozhodl jsem se natočit tak trochu video na přání.Konkrétně se jedná o parní lokomotivu Albatros A LNER A4 Mallard.Doufám, že se vám video bude alespoň trochu líbit.

Dík za vykonanou práci. Samo, že mne těší, že se jezdí i po mých ČSD tratích. Ale prosím všechny případné "jezdiče", chtělo by to mít vedle počítače ještě papír a propisku a zapisovat nedostatky a chyby. Takové zápisky jsou pro mne pak motivací k dalšímu vylepšování tratě.

Při rozjezdu parní lokomotivy se rozvod (směr) dává na maximální vyložení, otevře se regulátor a se vzrůstající rychlostí se vyložení rozvodu ubírá. Při zavírání regulátoru už postup záleží na druhu šoupátek. Konkrétně u 498.0 se po zavření regulátoru přestaví rozvod asi na 15%.

Natočil jsem další díl na Open Rails, tentokrát druhý díl na Trať 240(úsek Střelice - Rapotice).Budu rád pokud se na video podíváte a třeba i nějak okomentujete.

Nahrál jsem nové video z mapy Ztracená 2006 1.3.1.Video jsem se snažil udělat občasnou humornou formou, tak snad bude pochopen.Více ve videu.

Nevím, co to je za "mapu", ale o pár screenů výš letí pražec šturcu nějakou desítku cm nad hlavami kolejnic. To je ale jen maličkost proti podivné srdcovce (nejen) na posledním obrázku.

Back
Nahoře