Ano, Dane, je toho veľa čo potrebujeme. Napríklad papieraky by chcelo urobiť v novej verzii s Hi Res textúrou. Kedysi čosi urobil Ronoath, ale z dôvodov uvedených tu som na to moc nepozeral a viac - menej to išlo do šuflíka. Možno sa nájde dobrá a šikovná duša čo pripraví textúry v Hi Res. Čo sa týka modrých vagónov WR a WLAB z NDR tak som na ne kukal, materiál mám rozhádzaný na viacerých PC a diskoch zo starších PC, tak nejako to dám dokopy. Samozrejme už by to malo byť v Hi Res, ale chýbajú mi kvalitné fotky modrých vagónov v parížskej modrej. Niečo som nafotil v Košiciach z maďarského historického vlaku, ale to bolo na foťáku s menším rozlíšením a najmä prekážalo slnko a motajúci sa ľudia. Zelenú si viem nafotiť na Rendezi, je tam pekne zrenovovaný poštový vagón. Červenej mám dosť z M262.004 a 007, krémovej tiež. Len tá správna modrá mi chýba. No, niečo bude, ale chce to čas. My s Pikkom sami dvaja naozaj nemôžeme urobiť všetko. Pritom foťák má hocikto, mohol by nafotiť. Ale smutné je že keď ti niekto pošle fotky, tak povúčšine sú nepoužiteľné, zamiera sa na veci ktoré fotiť netreba. Samozrejme sú ľudia od ktorých mám bohaté zásoby fotiek, ale tie nie vždy môžem použiť. Menovite Kank, David Hájek, Stefia od trainzákov, Mates, dem ... a niektorí ďalší, neviem si v rýchlosti spomenúť. Ale toto sú ľudia aktívni, niektorí sú modelárii a tam je vidieť že vedia čo a ako treba fotiť.