Open Rails - galerie obrázků a videí

Po dvou měsících se mi konečně povedlo přinutit editor aktivit k práci, takže vydání je na spadnutí:
Spoiler.jpg

Kdo si tipne, odkud kam jedeme (o zlatého bludišťáka :D)?

Prej, brzo ráno to chceme na hale, ale že by někdo otevřel vrata to ne, posunovač to vzdal a šel na kafe, fíra má prej čekat a pak ho zavolat:D

Mašinu jsem s Taudeusem naladil pro Open Rails :) jak to bude hotové dám ladění ven :)

Open Rails 2017-07-23 01-54-09.jpg Open Rails 2017-07-23 01-54-27.jpg

Ona je nějaká další verze MonoGame? Prosím, hoď sem popřípadě odkaz. Prubnu na DVK v náročné posunovací aktivitě.

výhybka.jpg

Probůh, co to je za středověkou výhybku? Srdcovka nikde, navíc zavalená štěrkem. Podobná je i před remízou. Kdyby si něco podobného dovolil skinař, tak bude ukamenován.

Keby to bola vymodelovaná výhybka, tak sa to nestane.
No právě. A nikdo to neřeší. Já v tratích vyměnil už skoro všechny výhybky včetně úzkorozchodných. Některé mi vymodelovali v Německu i na míru. Proč? Protože se ty staré výhybky lidu nelíbily. Bohužel ten ochotný modelář umřel.

to je problém OR a naklápění
Když si v nastavení OR zadám naklápění třeba až od délky 50 m a kousek před výhybkou, která pokračuje obloukem, zařadím třeba jen 30 cm rovný úsek, bude to OK.
Já vím, že ta problematika není až tak jednoduchá, jen mi neleze do palice, proč jsou skinaři drbaní za naprosté drobnosti, a tento renonc nikdo neřeší.

Back
Nahoře