Lukyn-CZ
Průvodčí
Vždyť ta 163.044 je jen přeplácnutej skin 163.255! Neni ti trapný takhle vykrádat cizí skiny, přeplácnout číslo a vydávat za své??Děkuji @Josef Vogeltanz a dalším za pomoc s těmito skiny polonizáčů.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždyť ta 163.044 je jen přeplácnutej skin 163.255! Neni ti trapný takhle vykrádat cizí skiny, přeplácnout číslo a vydávat za své??Děkuji @Josef Vogeltanz a dalším za pomoc s těmito skiny polonizáčů.
Já je nevydávám za své jenom jsem sem dal fotku, co jsem zkusil udelatVždyť ta 163.044 je jen přeplácnutej skin 163.255! Neni ti trapný takhle vykrádat cizí skiny, přeplácnout číslo a vydávat za své?
"Děkuji .... za pomoc s těmito skiny ..." Nezlob se na mě, ale ta věta hovoří jinak.Já je nevydávám za své jenom jsem sem dal fotku, co jsem zkusil udelat
Dobrá, uznávám, nebyl to dobrý nápad to dávat na fórum, ale nevidím nic špatného na tom si vyzkoušet jak udělat nějaký skin pro vlastní potřebu. Chápu, sem jsem to dávat neměl, tak za to se teda omlouvám, ale jinak si myslím, že jsem nic špatného neudělal"Děkuji .... za pomoc s těmito skiny ..." Nezlob se na mě, ale ta věta hovoří jinak.
Je to jen další prasečina, která mě celkem štve a odrazuje od další práce na nových skinech.
Člověk se snaží udělat pěkný skin přesně dle realu, stráví nad tim hodiny práce a pak se najde blbeček, kterej vykrade textury, přepíše číslo a vůbec ho nezajimá že ta jeho lokomotiva ve skutečnosti vypadá trochu jinak, než originál, kterej vykrádá. A pak se s tim ještě jde prezentovat na forum, jakoby to byla jeho práce... Já bych se propadl hambou něco takového udělat.
Nu což, odteď už budu dělat jen do šuplíčku....
Dobrá, ještě jednou se tedy omlouvám, že jsem to udělal na tvých texturách a zkusím se do příště polepšit."... nevidím nic špatného na tom si vyzkoušet jak udělat nějaký skin ..."
Opravdu si myslíš, že se skiny dělají tak, že vykradeš textury někomu jinému??
Pokud si chceš vyzkoušet vytvořit skin, vem foťák, zajeď si na nádraží nafotit nějakou lokomotivu či vagon, pak ty fotky zpracuj, srovnej a dej na texturu... Takhle se dělají skiny.
"... ale jinak si myslím, že jsem nic špatného neudělal ..."
A to je právě to, co mě zaráží nejvíc, že to bereš jako samozřejmost a nevidíš na tom nic špatného... Kdyby jsi měl alespoň tu slušnost se nejdříve zeptat a požádat autora textur o svolení je použít. Možná by ti autor i poradil jak a co udělat při skinování...
Takhle ale máš zprasený skin 163.044, kterým se tu chlubíš a navíc jsi dokonale odradil autora od další tvorby...
A čemu to vadí, 151.016 jsem měl z dob kdy jsem ještě jedil v Open Rails s osobními vlaky, teď používám skoro všude vaškovy vlaky, tak jsem přejmenoval. Nevidím na tom nic špatného, ale chápu, že jsem tu již svou blbostí velmi známýPánové, vážně jste si oba nevšimli, že "vaskovy_vlaky" je jen přejmenovaný "151.016"?
A co to mění na situaci?? Místo jména by měl změnit spíše chování...Pánové, vážně jste si oba nevšimli, že "vaskovy_vlaky" je jen přejmenovaný "151.016"?
Ok, jaký rok to vlastně je?Žádný tam v tu dobu nejede....![]()