Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Trafikanti vypnuli a dali zkratovačky.Dane co ten jeřáb pod dráty? Co na to BOZP?![]()
Přesně jsem čekal, kdo se ozve. Nelze jinak, musím zbrojit v depu, při pokusu o jinou trasu, OR padá.Dane co ten jeřáb pod dráty? Co na to BOZP?![]()
Tak bohužel, ORCZ se asi dostává do nějaké smyčky a dovolí jen jednu trasu, z ONJ do Vršovic k 2 nástupišti a do depa, při postavení přes angličana do nákladního, ale i jinam okamžitě ORCZ po spuštění aktivity spadne, z depa už mohu kamkoliv. Takže zbrojit se musí, tam kde to je. Takže kompromis, jak psal Tygy. Je vypnuta trolej.Dane co ten jeřáb pod dráty? Co na to BOZP?![]()
Ahoj, tak mi to prostě nedalo spát a zkoušel jsem to, ještě nevím, zda mne tam pustí návěstidlo z Vršovic, ale mělo by, když mne pustí do depa, tak ještě takhle, sice tam dráty jsou, ale bez sloupů a ve skutečnosti nevím, zda to je pod proudem, ale jinak už fakt nelze...Dane co ten jeřáb pod dráty? Co na to BOZP?![]()